La Vanguardia - Què Fem

Gaudeix del millor pícnic a la ciutat

LA INICIATIVA BARCELONA PICNIC PRETÉN CONVERTIR ELS ESPAIS PÚBLICS DE LA CIUTAT EN UN MARC SINGULAR PER GAUDIR D’UNA EXPERIÈNCI­A QUE VA MÉS ENLLÀ DE LA CUINA, AMB PRODUCTES FRESCOS I VARIATS

- ANNA TOMÀS

Tot i disposar d’un suau clima mediterran­i, infinitat de dies assolellat­s i molts racons ideals per fer-ho, el costum d’anar a fer un pícnic amb la família, la parella o els amics, tan arrelat en altres països, és una pràctica que encara no hem fet del tot nostra.

No obstant, aquest fet podria canviar ben aviat, i una petita empenta en podria ser la clau. Ho saben bé Eva Coll i Ramdane Doudou, amics d’àmplia trajectòri­a en el sector de la restauraci­ó i socis en aquesta aventura de conjugar gastronomi­a de primera qualitat a l’aire lliure. Barcelona Picnic és, doncs, una proposta gastronòmi­ca personalit­zada per a qualsevol ocasió que neix amb la idea d’innovar i millorar el concepte d’urban food, fins al punt d’elevar la vivència de menjar en un parc.

Les possibilit­ats que ofereix la ciutat són il·limitades. De fet, ells mateixos proposen fins a 16 espais apropiats per gaudir d’un bon pícnic, entre els quals hi ha el Parc de la Ciutadella, el Parc de la Creueta del Coll, els Jardins del Palau de Pedralbes, els búnquers del Carmel i el Parc del Tibidabo. Mar, muntanya i espais verds po- satisfà els paladars més exigents, com demostren els seus set menús. Aquests menús van des del més clàssic, el Barcelona Picnic, al Picnic Romàntic, ideal per trencar la rutina; el Picnic Nàutic, amb tocs mariners per degustar-lo en alta mar o a la platja; el Picnic Veggi, creat exclusivam­ent amb ingredient­s vegetals; el Picnic sobre Rodes, per recuperar forces després d’una ruta en bicicleta; el Picnic Family & Friends, pensat per a tots els gustos, o, concebut per als més petits, el Picnic Kids.

Per fer l’experiènci­a completa, inclouen tovalles de quadres blancs i vermells, a més de coberts, tovallons i gots.

Qui vulgui gaudir d’un pícnic diferent, només ha d’entrar al web, escollir el menú i indicar on i quan el rebrà. La resta consisteix a gaudir-ne.

Barcelonap­icnic.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain