La Vanguardia - Què Fem

Les tapes més originals, a Sant Cugat

LA RUTA SANT CUGAT VA DE TAPES ES CONSOLIDA EN LA QUARTA EDICIÓ AMB UN VENTALL DE 38 PROPOSTES SUCULENTES

-

L’estiu arriba al final, però no pas les llargues passejades acompanyad­es de bones tapes. Sant Cugat ho demostra amb la quarta edició de la seva ruta de tapes, que, en aquesta ocasió, presenta 38 grans receptes en petit format perquè les puguem tastar totes, acompanyad­es d’una cervesa, per només 2,50€.

Fins al 25 de setembre, descobrire­m propostes d’inspiració local i internacio­nal. Podrem viatjar al Perú amb el cebiche clàssic de Ceviche 103, mentre que el sabor d’Itàlia es troba a La Dolce Vita, amb la minipizza tartufata. Tampoc ens podem deixar la minihambur­guesa Portobello de Stanford Gourmet Burger. A Ca l’Albert ens espera el patacón pisao, a base de plàtan, guaca- mole, tàrtar de vedella i mango. I, si preferim el peix, a La Plaça podrem tastar el tataki de salmó amb fisali i maduixes.

Els sabors de casa també ens fan salivar amb propostes com el croquetot XXL de Cal Temerari, i la coca de Folguerole­s amb botifarra i mousse d’escalivada d’El Celler de Can Medir. També cal destacar la patata a la brasa amb samfaina i botifarra negra al pero ximenes de La Bolera. Els contrastos, d’altra banda, estan servits amb la sípia amb sobrassada del Rancho El Paso.

Aquesta ruta dura fins al dia 25 de setembre. Per consultar més informació, podeu entrar a www. descarrega­r-vos la seva app renovada per a iOS i Android.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain