La Vanguardia - Què Fem

On dormir és part del somni

SALLÉS HOTELS OFEREIX ESTABLIMEN­TS D’ENTRE QUATRE I CINC ESTRELLES QUE DESTAQUEN PEL SEU ENCANT

- Reserves: 972 65 23 63 Reservas@salleshote­ls.com Salleshote­ls.com

Costa Brava-Girona, Màlaga, Barcelona, Ciudad Real i l’illa de Mallorca són les zones on s’alcen les diferents creacions hoteleres nascudes sota la marca Sallés Hotels. Establimen­ts d’entre quatre i cinc estrelles que destaquen pel seu encant i la seva practicita­t, en els quals una infinitat de formes i motllures traslladen la passió pel disseny romàntic en plena dicotomia entre els ambients rurals i les atmosferes innovadore­s. Per als qui busquin temples del descans i la desconnexi­ó, destaquen tres establimen­ts ubicats en la natura exuberant de la Costa Brava que no deixaran indiferent a cap visitant.

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi 5*

Un cinc estrelles que neix d’una antiga casa d’estiu abocada a una cala encisadora, a la qual es pot accedir directamen­t des de l’establimen­t. Entre els diferents tipus d’habitacion­s i suites, les més sollicitad­es són les que tenen terrassa o balcó, des d’on es gaudeix de la bellesa del Mediterran­i. Disposa d’un spa renovat recentment i ampliat amb instal·lacions tan exclusives com una cova de sal i una cova de gel, al qual se sumen una carta de tractament­s i rituals facials i corporals. Diferents zones chill out i terrasses envolten la piscina, que disposa de llits balinesos per gaudir d’un combinat a ple sol. Un altre dels seus tresors és el Restaurant Rosa dels Vents, amb uns fogons des d’on sorgeixen delícies a l’altura d’aquesta zona de Girona, terra de grans cuiners.

Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas 4* s.

En plena vall de Solius –un dels escenaris naturals més impression­ants de la Costa Brava– s’alça aquesta masia que data del segle xiii. Un establimen­t amb zones enjardinad­es que permeten acollir els casaments i les celebracio­ns més especials de la zona. Baixant per la seva piscina i les seves terrasses, s’estén un pitch & putt de 18 forats, sota l’atent domini del monestir cistercenc de Santa Maria de Solius, erigit a l’altra banda de la vall. Un bosc tancat, gespa oberta i aire lliure envolten unes habitacion­s la funcionali­tat i el disseny de les quals provoquen que els visitants repeteixin, enamorats de la fusió entre l’edifici antic (amb habitacion­s boutique decorades recentment pel dissenyado­r i modista Jordi Dalmau) i les zones més modernes. Un encant que també arriba al seu spa, amb vistes al marc natural, i al seu suculent restaurant Mas Tapiolas.

Sallés Hotel Suites Natura

Aquest conjunt d’habitacion­s Premium forma part del complex Sallés Hotel Mas Tapio- las, aportant un enfocament d’allotjamen­t revolucion­ari. Es tracta de suites independen­ts, de concepte adults only, amb pàrquing privat, dotades de jardí tancat amb vistes a la vall. La major sorpresa, el seu interior: es pot triar entre un amplíssim jacuzzi o una piscina climatitza­da amb cromoteràp­ia dins de la pròpia habitació. Tot això, amb les possibilit­ats d’accés a les instal·lacions gastronòmi­ques, esportives i de relax del complex. Exclusivit­at de somni tancada en una frondosa i verda realitat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain