La Vanguardia - Què Fem

Bicicletes en pantalla gran

DEL 6 AL 9 D’OCTUBRE, ELS CINEMES TEXAS ACOLLIRAN UN FESTIVAL QUE UNEIX LA PASSIÓ PER LA BICI I EL BON CINEMA

-

Rueda, el Festival Internacio­nal de Cinema Ciclista de Barcelona que patrocina Moritz, ofereix l’oportunita­t de veure una acurada selecció de pel·lícules inèdites en què la bicicleta és la gran protagonis­ta. En la seva programaci­ó, destaquen films com Ovarian Psycos, protagonit­zat per un grup de dones que formen una tribu que patrulla en bici per Los Angele; Hombre eléctrico, que ens mostra una comunitat solitària que sembla existir fora del temps, o Marinoni: The Fire in the Frame, un excel·lent documental que ens mostra la vida de l’antic campió de ciclisme i constructo­r artesanal de bicis Giuseppe Marinoni. A més, el Rueda Kids, la secció infantil del festival, oferirà dues sessions d’animació i curts perquè els petits comencin a interessar-se per la bicicleta.

Activitats sobre dues rodes Rueda ofereix un ventall d’ac- tivitats paral·leles, com el concurs Short Bycicle-Film Contest, en el qual pot participar tothom, aportant un vídeo sobre bicicletes gravat a la ciu- tat, o Expo dibuja y pedalea & friends, una exposició internacio­nal de dibuixos sobre bicis.

Sens dubte, un dels plats forts és el Mercadillo, un es- pai de reunió i intercanvi d’articles ciclistes de segona mà que tindrà lloc el diumenge 9 d’octubre, a la Base Nàutica de la platja de la Marbella. El mateix dia també podreu gaudir del Geocentrum, un esdevenime­nt ciclista pensat per a equips mixtos de quatre corredors que es desenvolup­a sobre asfalt i camins de terra. A més, dissabte i diumenge hi haurà trobades familiars de bike polo, amenitzade­s amb música, street food i cervesa fresca Moritz.

RUEDA, FESTIVAL INTERNACIO­NAL DE CINEMA CICLISTA, 2a EDICIÓ

CINEMES TEXAS (BAILÈN, 205) I BASE NÀUTICA (AV. DEL LITORAL, S/N), BARCELONA. ENTRADA SENZILLA: 6€. ABONAMENT 6 ENTRADES: 30€. • Ruedabcn.cc

 ??  ?? La pel·lícula xilena ‘Hombre eléctrico’ ens trasllada a un poblet desèrtic.
La pel·lícula xilena ‘Hombre eléctrico’ ens trasllada a un poblet desèrtic.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain