La Vanguardia - Què Fem

Tamariz i el truc de la longevitat

EL MAG MÉS SIMPÀTIC DE LA TELEVISIÓ ESPANYOLA ARRIBA AQUESTA SETMANA AL TÍVOLI CARREGAT DE VELLS TRUCS

- J. BEGG

Juan Tamariz és la cara alegre i simpàtica de la màgia. Amb 73 anys, el mag televisiu més popular dels anys vuitanta i noranta torna a Barcelona per demostrar que encara té corda i trucs per a una bona estona. Durant les dues pròximes setmanes, l’il·lusionista del barret de copa i els cabells encrespats s’instal·la al Teatre Tívoli per a una nova dosi d’humor, telepatia, màgia i improvisac­ió. Trucs amb reputació Magia Potagia y más és el títol del renovat espectacle de Tamariz, que es presenta al Tívoli amb els millors números de la seva carrera, siguin prediccion­s inesperade­s, his- tòries líriques o els trucs de cartes més increïbles.

Des de la seva primera funció de màgia, quan tenia quatre anys, Tamariz ha assolit una reconeguda popularita­t, consolidad­a amb la seva alegre, divertida, surrealist­a i peculiar concepció del que ha de ser un espectacle de màgia. Humor participat­iu, rigor profession­al i espontaneï­tat són, potser, els trets distintius del seu personalís­sim estil de fer màgia.

El nou espectacle, en què collaboren Consuelo Lorgia i el Mag Alan, va dirigit, principalm­ent, al públic adult, tot i que no hi ha problema perquè hi vagin nens majors de 10 anys. La funció està estructura­da en set blocs, en els quals se succeeixen diferents números de màgia, que van des de jocs col·lectius fins a efectes màgics petits i íntims. Seran dues hores d’il·lusionisme i sorpresa, esglai i misteri, però, sobretot, d’alegria i rialles.

TAMARIZ HA ASSOLIT UNA RECONEGUDA POPULARITA­T, CONSOLIDAD­A AMB LA SEVA DIVERTIDA I SURREALIST­A CONCEPCIÓ DEL QUE HA DE SER UN ESPECTACLE DE MÀGIA

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain