La Vanguardia - Què Fem

Música solidària en directe a la Casa Batlló

MORITZ DONA SUPORT A GIVE A HOME, QUE PROGRAMA ACTUACIONS MUSICALS EN SOLIDARITA­T AMB ELS REFUGIATS

-

T’agradaria escoltar Mishima o Sílvia Pérez Cruz tocant al terrat d’un edifici tan emblemàtic de Barcelona com la Casa Batlló? Ara pots fer realitat el somni de veure els teus artistes preferits en un ambient més íntim i proper que l’habitual sala de concerts, gràcies a la iniciativa musical Give a Home, que té l’origen en l’aliança entre Amnistia Internacio­nal i Sofar Sounds, un moviment internacio­nal que habitualme­nt organitza concerts secrets en cases privades per a amants de la música.

Aquestes dues organitzac­ions han decidit unir-se per portar milers d’artistes a tocar en domicilis particular­s de tot el món, en solidarita­t amb les persones refugiades. La cita tindrà lloc simultània­ment el dimecres 20 de setembre en més de 300 ciutats de 60 països i hi participen artistes internacio­nals del nivell de The National, Ed Sheeran, Bastille, James Morrison, Moby, Local Natives, Ludovico Einaudi i Esperanza Spalding. Una iniciativa solidària L’objectiu no és altre que recaptar fons per fer front a l’actual crisi mundial de refugiats i alhora demanar als governs locals que promoguin solucions efectives i sostenible­s a un greu problema que afecta ja més de 21 milions de persones que s’han vist obligades a fugir dels seus països d’origen per culpa dels conf lictes bèl·lics, la persecució política i la pobresa extrema.

Entre els artistes que participar­an al Give a Home de Barcelona trobem a Mishima, La Casa Azul i Sílvia Pérez Cruz. Les entrades dobles es van assignar per sorteig la setmana passada, i un total de 100 persones assistiran als concerts de la Casa Batlló. Els fons que es recaptin es destinaran a la campanya I Welcome d’Amnistia Internacio­nal, per donar suport a la tasca de documentac­ió sobre abusos i violacions de drets de persones refugiades que aquesta organitzac­ió global i independen­t porta a terme des de fa ja anys.

Els músics no són els únics altaveus d’aquest projecte. La pintora i dibuixant Paula Bonet, coneguda per les seves col·laboracion­s en premsa, exposicion­s i llibres, ha dissenyat el cartell d’aquesta iniciativa solidària.

 ??  ?? Sílvia Pérez Cruz participa en aquesta iniciativa solidària.
Sílvia Pérez Cruz participa en aquesta iniciativa solidària.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain