La Vanguardia - Què Fem

Els centres cívics avancen la tardor

S’INICIEN NOUS PROJECTES I UNA NOVA EDICIÓ DE BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

-

Amb l’arribada del nou curs, els centres cívics de la ciutat també engeguen els seus programes d’activitats, tallers i cursos. En destaquem alguns.

Projectes de temporada

A partir de l’octubre, i fins a final d’any, se celebra una nova edició de Barcelona Districte Cultural, amb un centenar d’espectacle­s de música, teatre, dansa, circ i audiovisua­ls repartits per centres cívics i equipament­s de Barcelona. El més important: tots són gratuïts. Maria Arnal i Marcel Bagés, Quartet Brossa i Loscordero­s.sc & Za! són alguns dels noms que hi participen.

També fins a final de desembre, el Centre Cívic Na- vas posa en marxa un nou projecte, anomenat Diversitat­s. Cultures del Món, que amb l’ajuda de diverses entitats de la ciutat donarà a conèixer la riquesa de la resta de cultures. La primera serà l’africana.

Agenda setmanal

La setmana vinent també us esperen activitats com el Jazz Tast del CC Carmel, que combina ruta gastronòmi­ca i concerts; el cicle Il·lustra’t, al CC Can Castelló; la Nit de Ràdio 2.0, al CC Parc-Sandaru; el concert de Larumbé, que fusiona reggae i flamenc, al CC Vallvidrer­a, i The Milkers, a la Casa Orlandai. A més, fins a final d’octubre, al CC Urgell hi podreu veure una exposició de les obres guanyadore­s i finalistes del premi Junceda d’Il·lustració 2017.

 ??  ?? Maria Arnal i Marcel Bagés presentara­n 45 cerebros y un corazón.
Maria Arnal i Marcel Bagés presentara­n 45 cerebros y un corazón.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain