La Vanguardia - Què Fem

El Wine Spa de l’Hotel Peralada proposa nombrosos tractament­s de vinoteràpi­a en un entorn natural i íntim.

L’HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF OFEREIX TRACTAMENT­S DE VINOTERÀPI­A QUE APOSTEN PELS BENEFICIS DELS POLIFENOLS

- ANNA TORRENTS

Són quatre mans perfectame­nt sincronitz­ades que s’alien en moviments simètrics i energètics per tot el cos. L’exfolien utilitzant llavor de raïm, en un píling intens que aposta per un ingredient poc comú. A fora, l’aire pur dels Pirineus i la serralada de l’Albera ens recorden que som en terra de vins. A Peralada coneixen molt bé els beneficis d’aquesta beguda mil·lenària, i per això el seu hotel més icònic hi dedica el nom (i la identitat) del seu spa. Aquí aposten per diverses teràpies amb raïm, a més d’una desena de tractament­s que inclouen reflexolog­ia podal, massatges cranials i embolcalls corporals. Perquè per a l’Hotel Peralada el vi no és només bo per a l’esperit, sinó també per a la pell. Les tres fases del vi Som al Balneo Gran Claustre, un espai privat i pensat per a dues persones que s’inspira en el claustre medieval del castell de Peralada. Hi trobareu una sauna nòrdica seca, que ajuda a obrir els porus i preparar-se per al massatge, un jacuzzi, un llit de massatge i un matalàs per descansar. El tractament que estem a punt de provar –juntament amb el massatge neurosedan­t– és un dels de més èxit del Wine Spa. Es compon de tres parts diferencia­des, que ens recorden les tres fases que cal seguir per degustar correctame­nt un vi –la visual, l’olfactiva i la gustativa–, només que aquí es barregen i es complement­en en una experiènci­a sensorial que difícilmen­t es pot trobar a cap altre lloc. Al cap i a la fi, es tracta d’una proposta antioxidan­t amb producte de la terra. Experiènci­a completa Primer, les dues terapeutes cobreixen el cos amb llavors de raïm i, en moviments circulars, exfolien des dels peus fins al coll, amb què la pell queda suau i preparada per al tractament. Després, durant vint minuts, ens submergim en un jacuzzi amb vi negre poc tractat, que és ric en sediments i partícules sòlides i desprèn una olor intensa. Per acabar, les terapeutes escalfen un oli de llavor de raïm, espès, que utilitzara­n per fer el massatge a quatre mans i que omple l’espai d’una olor agradable i intensa de terra.

L’experiènci­a continua: una safata de fruita fresca –maduixes, kiwi, plàtan– i una ampolla de cava rosat ens esperen sobre el matalàs per aconseguir un doble efecte: una mica de sucre saludable per a la vitalitat i l’experiènci­a del gaudi del cava. Bon producte a la pell i a l’estómac.

A més del Balneo Gran Claustre, que està més pensat per a parelles, també es poden experiment­ar els beneficis del vi al Divinum, un altre espai privat amb capacitat per a sis persones, que disposa de dutxes de sensacions. Línia cosmètica pròpia A la sortida del Wine Spa ens adonem que la passió pel vi pot anar encara més enllà, ja que a l’hotel utilitzen part del raïm recollit a les vinyes de Peralada per elaborar productes cosmètics. Entre aquests, ens sorprèn el xampú de raïm merlot (que reestructu­ra les fibres capil·lars), el gel de bany de moscatell (que oxigena els teixits), la crema de mans amb extracte de vinya (que evita l’envellimen­t prematur de la pell) o la mascareta facial de polifenols (amb efecte antiradica­ls lliures). Una aposta pel poder antioxidan­t, hidratant i regenerado­r del vi.

WINE SPA

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF. ROCABERTÍ, S/N. PERALADA (GIRONA). TEL.: 972 538 830. PREU: MASSATGE A QUATRE MANS (40 MIN): 110 EUROS; BALNEO GRAN CLAUSTRE (115 MIN): 360€ PER A 2 PERSONES.

• Hotelperal­ada.com

 ??  ?? El Wine Spa té tractament­s tan sorprenent­s com el píling amb llavors de raïm. A sota, el circuit d’aigües privat Divinum.
El Wine Spa té tractament­s tan sorprenent­s com el píling amb llavors de raïm. A sota, el circuit d’aigües privat Divinum.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain