La Vanguardia - Què Fem

Arriba el millor trial indoor

EL PALAU SANT JORDI ACULL LA CINQUENA PROVA DEL MUNDIAL, QUE LIDERA TONI BOU

- P. MAURELL FOTO: TRIAL INDOOR BARCELONA

El millor trial en pista coberta del món torna a Barcelona per celebrar la cinquena prova del mundial. Aquest diumenge al Palau Sant Jordi, Toni Bou busca el seu 12è triomf al Trial Indoor de Barcelona, que celebra 41 edicions i és una prova puntuable del Campionat del Món FIM d’X-Trial.

Toni Bou (Montesa HRC) va guanyar la darrera prova del mundial a Estrasburg i ja ha posat la directa per aconseguir el títol. En la mateixa cursa, Miquel Gelabert (Sherco) va fer història quan va fer el seu primer podi mundialist­a, mentre que Adam Raga (TRRS), que va fer el seu segon millor recorregut a la semifinal, va quedar fora de la final. Duel Bou-Raga El pilot de Montesa, primer a totes les proves que s’han celebrat del mundial d’aquest any, s’enfronta de nou a Barcelona als millors pilots del món, en un circuit espectacul­ar i on podrem tornar a veure el duel entre Toni Bou i Adam Raga, segon en la classifica­ció general i l’únic capaç de trencar l’hegemonia del de Piera. Cinc vega- des guanyador al Palau Sant Jordi, Raga vol guanyar a Barcelona aquest diumenge: “L’indoor de Barcelona és la carrera més important de la temporada, la de més tradició, i tots els pilots volem guanyar aquí. L’ambient de trial que es respira al Palau Sant Jordi és únic”, diu Raga.

El mundial d’aquest any presenta moltes novetats després de l’acord entre la Federació Internacio­nal de Motociclis­me (FIM) i l’empresa francesa 2Play, que s’encarrega de la promoció de totes les proves del Mundial durant els pròxims anys. El nombre de curses passa de 4 a 8, i el trial en pista coberta torna a una plaça tan important com París. A més, la FIM i 2Play han establert limitacion­s per nacionalit­at, per reduir el tradiciona­l pre- domini de pilots espanyols, una mesura que ha deixat el tarragoní Albert Cabestany fora de la competició.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain