La Vanguardia - Què Fem

Més música i menys toros

MONUMENTAL CLUB S’INSTAURA AQUEST CAP DE SETMANA COM UNA CITA MENSUAL D’OCI

- LAIA ANTÚNEZ FOTO: ALBA RUPÉREZ

Ja sabem que Barcelona és antitaurin­a, però això no vol dir que no puguem gaudir d’un dels escenaris emblemàtic­s de la ciutat: la plaça de toros de la Monumental. Al final del 2017, aquest espai va acollir dues edicions de Monumental Club, un esdevenime­nt que combina música, mercat a l’aire lliure, gastronomi­a i activitats infantils, i que ara torna convertit en una cita estable, que es celebrarà el segon cap de setmana de cada mes durant aquest 2018.

Ritmes festius

La música, siguin concerts en directe o sessions de DJ, és un dels punts forts de Monu- mental Club, que demà dissabte compta amb les actuacions de Sidonie en format DJ set, la banda Conttra i Machito Boogaloo. També han progra- mat l’espectacle musical per a tota la família, Jamaikids, que fa un repàs de la història de la música jamaicana, des de l’ska dels anys seixanta fins al dancehall actual. Diumenge escoltareu Joan Colomo & La Radiofórmu­la, Her Little Donkey, DJ Shak i DJ Pegatas, que es converteix en discjòquei resident de Monumental Club.

Coincidint amb la celebració del Carnaval, aquest cap de setmana, us esperen a La Monumental sorpreses i activitats especials com un concurs de disfresses i dues batucades: la de dissabte va a càrrec de l’escola de samba Unidos de Barcelona, i la de diumenge es farà amb el col·lectiu Batería ConFusa. Els tallers per als més petits també tindran temàtica carnavales­ca.

A peu de sorra

A l’arena de la plaça hi trobareu parades que configuren el mercat a l’aire lliure, en què podreu comprar peces de moda, accessoris, complement­s, decoració i objectes de disseny, que promouen un model d’economia sostenible.

També s’hi instal·larà una extensa oferta de menjar de carrer, amb la presència de conegudes caravanes de menjar que tenen la garantia de qualitat més que avalada, com Smoke Box i les seves receptes a la barbacoa; Canalla Urban Food i els seus sandvitxos d’autor; Kao, per als amants del dim sum; La Pulponeta, que prepara tot tipus de platets de pop; La Porca i els seus divertits entrepans, i La Cachapera, per als que prefereixi­n els sabors de la cuina veneçolana, entre d’altres.

MONUMENTAL CLUB

PLAÇA DE LA MONUMENTAL. GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 749. BARCELONA. 10 I 11/2, DE 12 A 22H. PREU: 2€ (3€ A PARTIR DE LES 17H).

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain