La Vanguardia - Què Fem

Escenaris amb màgia

EL FESTIVAL INTERNACIO­NAL DE MÀGIA ARRIBA A LA SEVA 18A EDICIÓ I PORTA ELS MILLORS MAGS D’EUROPA A BADALONA

- PILAR MAURELL FOTO: FRASQUIER PHOTO

Durant febrer i març se celebra a Badalona el Festival Internacio­nal de Màgia, Memorial Li-Chang, que arriba a la seva 18a edició sota la direcció artística d’Enric Magoo. És un festival de referència i una excusa perfecta per conèixer els millors mags d’Europa, amb espectacle­s per a tota la família.

El 10 de febrer s’inaugura al Teatre Principal la tercera edició del cicle Màgia

amb un xou en format de cabaret presentat per l’humorista Pepe Viyuela i amb els mags còmics José Luis Rubiales i Morrison El Magnífico. Seguint el programa, el 18 de febrer podeu veure del Mag Txema, guardonat amb el premi d’or del Festival Les Anneaux Magiques 2017 (Suïssa) i el Premi Magic Valongo, de Portugal.

A més, els dies 23, 24 i 25 de febrer se celebren les quatre sessions de la Gala Internacio­nal de Màgia, presentade­s pel mag còmic Alberto de Figueiredo i amb propostes molt diferents. Passaran per l’escenari del Teatre Zorrilla Felipe Mejías, un virtuós en la tècnica del sand-art; el fran- cès Mikael Szanyiel, que ens convida a gaudir de les peripècies màgiques d’un cantant d’òpera; el mentalista belga Aaron Crow; el mag rus Ivan Necheporen­ko, guanyador del Grand Prix del campionat mundial, que arriba amb una actuació basada en l’heroi dels contes russos Iván Zarevich, i Arkadio & Bella, guanyadors del Festival Internacio­nal de Màgia de Montecarlo. Màgia a tota la ciutat El programa d’espectacle­s finalitza amb la Gala Solidària, el 4 de març, protagonit­zada per cinc joves promeses del món de la màgia, i que servirà per recaptar fons per al projecte Solidarmàg­ia, liderat pel Mag Nani. També hi haurà un munt d’activitats paral·leles i actuacions gratuïtes a les bibliotequ­es i centres culturals de Badalona. Per últim, se celebraran tallers per a nens i nenes, a més de col·loquis i tastets de màgia.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain