La Vanguardia - Què Fem

Una nova revolució

-

Albert Adrià va ser coautor juntament amb el seu germà Ferran de la major revolució gastronòmi­ca de la història, que va donar lloc a una infinitat de conceptes, tècniques i plats creats en el mític restaurant elBulli. En 1998 van iniciar sense saber-ho una nova manera d’acostar-se a la cocteleria, que suposaria un canvi en la manera d’executar, interpreta­r i consumir els còctels.

Fins a aquest moment, la cocteleria havia estat una reproducci­ó de les fórmules clàssiques, intocables i arrelades a la tradició. Fins llavors, mai ningú havia introduït textures o temperatur­es per crear un nou llenguatge i trencar així amb l’establert. En l’actualitat, tals llenguatge­s estan presents en totes les coctelerie­s de referència al món. Bacardí,

La intensitat gastronòmi­ca estarà present a les propostes de “El Barrio Loco”. l’empresa multinacio­nal privada més important del món en la indústria de begudes espirituos­es i amb un impecable grup de marques premium, presumeix també d’una inqüestion­able reputació en l’àmbit de la innovació i qualitat.

Bacardí i Albert Adrià estan disposats a qüestionar-li-ho tot, crear sinergies, explorar nous camins i reclutar i incentivar nous talents per tal d’elevar la cocteleria a la seva màxima expressió. “Volem aplicar a la cocteleria la mateixa revolució que va viure la gastronomi­a arran de la irrupció d’elBulli, especialme­nt a partir de 1994, de la mà de Bacardí”, comenta Albert Adrià.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain