La Vanguardia - Què Fem

Gaudeix de les nits d’estiu a Barcelona

ARTS ESCÈNIQUES, CIRC I CONCERTS DE TOTS ELS ESTILS PER PASSAR EL JULIOL A LA FRESCA

-

Oblideu-vos de passar calor al sofà de casa: les nits d’estiu a Barcelona arriben carregades d’activitats. Com els concerts del cicle Vespres d’Estiu, al castell de Montjuïc (dg. de juliol i d’agost). La pròxima cita és amb la música brasilera de Sambala (8/7, 19h). Al monestir de Santa Maria de Pedralbes, el cicle Les Veus de l’Ànima arriba al final amb una gran gala lírica (11/7, 19h), mentre que el Festival NunOff ofereix una quinzena d’espectacle­s de nova creació al claustre de l’oratori de Sant Felip Neri, al barri de Gràcia (del 9 al 14/7, 21h). Tampoc us perdeu la primera edició del Festival Sant Martí de Circ, al BesòsMares­me, amb artistes com La Bella Tour, Nando Caneca i Duo Laos (del 7 al 9/6, 17h).

Nou Barris musical

A la plaça de Can Basté es cele- bra demà el festival de música d’arrel Folk’n Basté, amb les actuacions de Drunken Cowboys, Balkumbia i Chundarata (7/7, 21h). Si sou més de música negra i surf, al pati de la seu del districte de Nou Barris, el cicle L’Estiu al Pati porta les actuacions de The Pengüins, Musical Sisters i Tiki Phantoms (7/7, 19h). L’endemà, des de Los Angeles arriba el latin funk de Jungle Fire (8/7, 21h). Si voleu clàssica, al Parc Central de Nou Barris hi sonaran les melodies entrellaça­des del piano d’Esther Vilar i la veu de Sara Bañeras (10/7, 21h).

Amics del jazz

Dins del cicle Para-sol, es celebren dues nits de jazz a la plaça Masadas: Gessamí Boada (6/7, 21h) i el Combo Sagrera Destructio­n i Acoustic Guiri-Jazz Swing Blues (20/7, 20h). I al pati de la parròquia de Sant Joan d’Horta, s’hi farà la cloenda del cicle Vespres de Jazz, amb l’actuació de Shakin’ All (7/7, 21h, 12€).

+

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain