La Vanguardia - Què Fem

Superviven­ts del grunge

-

Feia gairebé dues dècades que la banda liderada pel carismàtic vocalista Eddie Vedder, superviven­ts de l’explosió del grunge que va envair el món a cop de guitarra distorsion­ada i lletres existencia­listes, no actuava a Barcelona. Pearl Jam posarà fi a aquesta absència aquest dimarts, quan recalarà a la capital catalana en una de les quinze cites europees de la seva actual gira mundial i farà del Palau Sant Jordi la caixa de ressonànci­a dels seus clàssics.

ESTIL: ROCK. PALAU SANT JORDI. PG. OLÍMPIC, 5-7. ESPANYA (L1, L3). DIMARTS 10, A LES 21H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

PEARL JAM. El xou de la parella

Beyoncé i Jay Z formen la parella per excel·lència de la música urbana. La gran diva del R&B i el magnat del hip-hop surten de gira plegats amb On the Run II Tour, relleu de l’anterior On the Run Tour, que el matrimoni ja va protagonit­zar el 2014. S’aturen a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona aquest dimecres, on, juntament amb els respectius èxits en solitari, com Crazy in Love 99 Problems, descobrira­n Everything Is Love (2018), el disc que han enregistra­t junts, firmat per The Carters.

BEYONCÉ & JAY Z.

iESTIL: R&B, HIP-HOP. ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS. PG. OLÍMPIC, 5-7. ESPANYA (L1, L3). DIMECRES 11, A LES 21.30H. PREU: ENTRE 28 I 196€. • Ticketmast­er.es

Les reines del desert

Queens of the Stone Age van publicar el 2017 passat el millor disc fins avui de la seva trajectòri­a: Villains (2017). Sorgits de les cendres de Kyuss, banda fonamental en l’eclosió de rock desèrtic, la banda capitaneja­da per Josh Homme han estat els responsabl­es de mantenir viu durant les últimes dues dècades el més excitant del rock de guitarres. En aquest superdimec­res de concerts a Barcelona, les reines de l’edat de pedra mostraran totes les seves joies en un concert a la sala Razzmatazz pel qual han penjat el cartell de sold out.

QUEENS OF THE STONE AGE.

ESTIL: ROCK. RAZZMATAZZ. ALMOGÀVERS, 122. MARINA (L1). DIMECRES 11, A LES 20.15H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain