La Vanguardia - Què Fem

+ concerts

-

Divendres, 7

CANET ROCK Pop, rock

Txarango, Macaco, Els Catarres, La Raíz i Els Amics de les Arts són algunes de les bandes que encapçalen el cartell del Canet Rock 2018. CANET ROCK. EL PLA D’EN SALA. CANET DE MAR. HORA: A PARTIR DE 17.45H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

GEORGE BENSON Jazz, rhythm-andblues, soul

Llegenda del jazz, Benson és un dels màxims responsabl­es d’obrir el gènere a tots els públics aproximant-lo al soul, el rhythm-andblues i el pop. JARDINS DEL PALAU DE PEDRALBES. AV. DE DIAGONAL, 686. HORA: 22H. PREU: ENTRE 38 I 98€.

Entradasde­vanguardia.com

PAT METHENY Jazz

Guitarrist­a icònic del jazz, en un escenari tan especial com el Teatre Grec i acompanyat del seu trio, Pat Metheny repassarà la seva trajectòri­a. TEATRE GREC. PG. DE SANTA MADRONA, 36. METRO: ESPANYA (L1, L3) HORA: 22H. PREU: ENTRE 33 I 56€. • Proticketi­ng.com

Diumenge, 8

LUIS MIGUEL Cançó melòdica

És un dels artistes llatins de més èxit. Després de set anys de silenci, Luis Miguel retorna amb México por siempre (2017). PALAU SANT JORDI. AV. ESTADI OLÍMPIC, 5-7. METRO: ESPANYA (L1, L3). HORA: 21.30H. PREU: ENTRE 57,50 I 102€.

• Ticketmast­er.es

THE JACKSONS 5 Pop, soul

Jermaine, Jackie, Tito i Marlon celebren el 50è aniversari de The Jacksons 5 amb una gira on recuperen tots els seus clàssics. JARDINS DEL PALAU DE PEDRALBES. AV. DE DIAGONAL, 686. METRO: PALAU REIAL (L3). HORA: 22H. PREU: ENTRE 48 I 188€.

Entradasde­vanguardia.com

Dilluns, 9

FLEET FOXES Indie-folk

Banda fonamental de l’escena indie-folk, Fleet Foxes passen pels

George Benson. Jardins de Pedralbes per presentar el seu darrer disc, Crack-Up (2017). JARDINS DEL PALAU DE PEDRALBES. AV. DE DIAGONAL, 686. METRO: PALAU REIAL (L3). HORA: 22H. PREU: ENTRE 28 I 58€.

Entradasde­vanguardia.com

LOVE OF LESBIAN Indie-pop

Segona cita amb Love of Lesbian al Gran Teatre del Liceu. Una nit del tot

GRAN TEATRE DEL LICEU. LA RAMBLA, 51-59. METRO: LICEU (L3). HORA: 21H. PREU: ENTRADES EXHAURIDES.

Dimecres, 11

EELS Indie-rock

The Deconstruc­tion

BARTS. AV. PARAL·LEL, 62. METRO: PARAL·LEL (L2, L3). HORA: 21H. PREU: 30€ PREU ÚNIC. • Ticketmast­er.es

LEON BRIDGES Soul

El cantant texà es confirma com un dels millors successors de Sam Cooke, Otis Redding i Marvin Gaye gràcies al seu segon llarg, Good Thing (2018). JARDINS DEL PALAU DE PEDRALBES. AV. DE DIAGONAL, 686. METRO: PALAU REIAL (L3). HORA: 22H. PREU: ENTRE 28 I 48€.

Entradasde­vanguardia.com

Dijous, 12

FESTIVAL CRUÏLLA Diversos estils

Seasick Steve, Jack White i Bunbury són els responsabl­es de donar el tret de sortida d’una gran edició del Festival Cruïlla. FESTIVAL CRUÏLLA. PARC DEL FÒRUM. DE LA PAU, 12. METRO: EL MARESME-FÒRUM (L4). HORA: A PARTIR DE LES 19H. PREU ÚNIC: 63€ 15% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

 ?? FOTO: JIM HAGOPIAN ?? única i irrepetibl­e per celebrar els seus vint anys de trajectòri­a. referèncie­s en la discografi­a del projecte liderat per Mr. E.
FOTO: JIM HAGOPIAN única i irrepetibl­e per celebrar els seus vint anys de trajectòri­a. referèncie­s en la discografi­a del projecte liderat per Mr. E.
 ??  ?? (2018) és el nou treball d’Eels, una de les millors
(2018) és el nou treball d’Eels, una de les millors
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain