La Vanguardia - Què Fem

Menjar i beure amb bones vistes

LES MILLORS TERRASSES DE BARCELONA ACULLEN FINS EL 5 D’AGOST UNA NOVA EDICIÓ DELS ‘VESPRES INÈDIT’S’

- REDACCIÓ

ELS PARTICIPAN­TS PODRAN RELAXAR-SE AMB L’EXQUISIDA GASTRONOMI­A DELS XEFS D’AQUESTES TERRASSES, QUE OFERIRAN DIVERSES TAPES D’AUTOR

Quan fa més calor a la ciutat, tots busquem un racó on poder escapar-nos i gaudir a la fresca. Per sort, hi ha opcions per a tots els gustos, sobretot, pels urbanites més foodies amb ganes de desconnect­ar de la rutina. Tornen a Barcelona els Vespres Inedit’s, que combinen la millor gastronomi­a hotelera amb cervesa Inedit per a passar tardes envoltats de menjar, beure, aire fresc i vistes a la ciutat.

Fins a 24 hotels de 4 i 5 estrelles i restaurant­s amb terrasses oferiran des d’avui fins al 5 d’agost la possibilit­at de relaxar-vos a les seves terrasses després de la jornada laboral, amb les millors vistes a la ciutat i, sobretot, l’exquisida gastronomi­a dels xefs d’aquestes terrasses, que oferiran dues tapes d’autor acompanyad­es d’una deliciosa cervesa Inedit per 9€.

Terrassa de l’Hotel Casa Fuster, participan­t d’aquesta ruta gastronòmi­ca. Entre els participan­ts, destaquen les propostes de l’hotel H10 Casa Mimosa, amb un tataki de tonyina amb salsa yakitori i el mini rotlle viet- namita amb salsa de cacauets; l’Hotel Casa Fuster, amb una brand ada de lluç amb melmelada a d’escalivada o una cresta d d’hum- mus amb botifarra de perol; l’hotel Ohla Barcelona, amb la mousse de salmó marinat i alga nori cruixent, i el milfulls de cansalada confitada, trufa d’estiu i fruita seca; o l’hotel Yurbban amb un empedrat de mongetes de Santa Pau amb bacallà esqueixat i olivada, i un sandvitx calent de vedella amb cansalada, formatge de Tartera i tòfona fresca.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain