La Vanguardia - Què Fem

Torneu a gaudir de ‘El Vermut de RAC105’

LLUCIÀ FERRER CONDUEIX CADA DISSABTE DES DE L’HOTEL SOFIA EL NOU MAGAZÍN DE L’EMISSORA MUSICAL

-

El periodista Llucià Ferrer tornarà demà a posar-se davant dels micròfons amb El Vermut de RAC105, un show transmedia –estrenat el passat dissabte i que durarà bona part l’estiu– acompanyat de la periodista Maria Moya, i dels oients que podran gaudir del millor vermut i una gran degustació d’aperitius des de l’hotel SOFIA de Barcelona. El menú de la propera edició del programa El Vermut de RAC105 estarà format per l’actor i director José Corbacho, els cantants Manu Guix i Carles del grup Lexu’s i la cuinera Ada Parellada.

Dissabte passat, durant el primer programa conduit pel periodista de Manlleu hi van passar molts convidats destacable­s com la periodista Gemma Nierga, que va explicar detalls de l’espai televisiu Els meus pares, que presentarà a TV3 de cara a la tardor, o els músics Joan Dausà i Ernest Crusats del grup La iaia, que van fer gaudir el públic amb les seves actuacions en directe. A més, a El Vermut de RAC105 no hi va faltar la bona cuina. Amb la col·laboració dels periodiste­s especialit­zats en gastronomi­a, Marc Orozco i Xènia Roset, el cuiner Sergi de Meià va elabo- rar un deliciós ceviche que el públic va poder tastar. I no va ser l’únic. Una de les caracterís­tiques d’aquest nou magazín és fer literalmen­t el vermut. I els 80 oients que van assistir dissabte a l’hotel SOFIA van poder gaudir del vermut Cinzano, vins de la DO Terra Alta, catànies Cudiè i pizzes artesanes fetes al moment de la pizzeria la Locanda. Tot maridat amb el sentit de l’humor. Demà també hi haurà rialles gràcies a la secció sobre els millors moments televisius de la setmana amb la periodista Rebeca Rodríguez.

El programa, de dues hores de durada (de les 12h a les 14h), seguirà realitzant-se tots els dissabtes del mes de juliol, la primera setmana d’agost i les dues primeres de setembre, des de l’hotel SOFIA de Barcelona. El Vermut de RAC105 també es podrà seguir en directe a través de Facebook Live i Instagram Live de les xarxes socials de l’emissora @rac105. I pels que vulguin viure de prop el programa, podeu enviar un email a vermut@rac105.net.

 ??  ?? Els periodiste­s Llucià Ferrer i Maria Moya durant el seu primer ‘Vermut de RAC105’. MARC GRIFO
Els periodiste­s Llucià Ferrer i Maria Moya durant el seu primer ‘Vermut de RAC105’. MARC GRIFO

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain