La Vanguardia - Què Fem

Cinema a la fresca a L’illa Diagonal

ELS DIJOUS 12, 19, 26 DE JULIOL I 2 D’AGOST EL CICLE DE CINEMA A LA FRESCA A L’ILLA DIAGONAL CELEBRA LA SEVA DOTZENA EDICIÓ

-

Un toc d’humor, deliciosam­ent agredolç, és el fil conductor de les cinc comèdies selecciona­des per a la dotzena edició del Cinema a la fresca de L’illa Diagonal. La cita és els dijous al parc del Centre Comercial L’illa Diagonal de Barcelona (Jardins de Sant Joan de Déu), a partir de les 22 hores.

El cicle va començar ahir amb la projecció de la pel·lícula Perfectos desconocid­os, dirigida per Álex de l’Església i interpreta­da per noms tan coneguts del cinema espanyol com Belén Rueda, Eduard Fernández i Ernesto Alterio. El proper dijous, 12 de juliol, arriba el torn de C’est la vie, dels directors Olivier Nakache i Eric Toledano -artífexs de la reeixida Intocable-, que narra la història d’en Max, un organitzad­or de casaments que s’ho juga tot a la boda més important de la seva vida, celebrada en un château francès del segle XVIII. El film va rebre una nominació al Goya a la Millor Pel·lícula Europea, va participar a la Secció Oficial del Festival de Sant Sebastià i compta amb un repartimen­t coral encapçalat per alguns dels actors més en boga del cinema francès actual: Jean-Pierre Bacri, Vincent Macaigne, Kevin Azaïs i Suzanne Clément.

Per al dijous 19 de juliol, el programa preveu un plat fort: Tres anuncios en las afueras, una pel·lícula amb tints de novel·la negra dirigida per Martin McDonagh. La seva protagonis­ta, la nord-americana Frances McDormand, desplega els seus millors dots interpreta­tius al posar-se en la pell d’una mare que vol venjar la mort de la seva filla. Aquest paper li va valer a McDormand l’Oscar com a Millor actriu en la darrera cerimònia d’aquests guardons. El seu company Sam Rockwell també va recollir l’Oscar com a Millor actor de repartimen­t pel seu fascinant paper d’ajudant del sheriff. Abans, veureu el curtmetrat­ge Santa Anna, de César Pesquera.

Per tancar el mes de juliol, el dijous dia 26, es projectarà el film argentí El ciudadano ilustre, de Mariano Cohn i Gastón Duprat, amb Nora Navas. La història d’un escriptor que ha de tornar al seu poble després d’haver-lo retratat amb cruesa en les seves novel·les.

Finalment, el 2 d’agost, el cicle fa la seva cloenda amb La gran enfermedad del amor, del director Michael Showalter. Kumail Nanjiani i Zoe Kazan interprete­n una història d’amor que ha de superar diferèncie­s culturals i que va causar sensació al festival de Sundance. Les entrades es poden comprar anticipada­ment a través d’Atrápalo o a la taquilla del recinte el mateix dia, a partir de les 21 hores (3,5€). També podeu llogar gandules (2€). Ja ho sabeu: pantalla gran, aire lliure, gandules i el millor cinema en VOSE.

Més informació:

Tel: 934 440 000 •

Lilla.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain