La Vanguardia - Què Fem

La Pionera celebra la Mercè

LA MÚSICA TAMBÉ SONA AL MERCAT D’ARTESANS I EMPRENEDOR­S DEL POBLENOU

-

Ja coneixeu La Pionera, un espai al barri del Poblenou nascut amb la voluntat de donar oportunita­ts a la creativita­t i a l’emprenedor­ia. A les parades es mostren, des de fa mesos, les iniciative­s de gent que comença, des d’emprenedor­s fins a makers, artesans, artistes i col·lectius desfavorit­s, que ofereixen productes de proximitat que aposten pel retorn social.

Un cartell de festa major

Aquest cap de setmana,

La Pionera, que habitualme­nt també proposa una completa agenda cultural, presenta una edició especial coincidint amb les festes de la Mercè, en collaborac­ió amb la Fira de Cervesa Artesana del Poblenou, Demanoenma­no-Acábcn i el BAM-Cultura Viva.

Divendres hi haurà una ballada de rock & roll amb alumnes de diverses escoles de la ciutat (19h) i, a continuaci­ó, l’actuació de la compositor­a Raquel Lúa (21.30h). Tancarà la jornada el grup de cúmbia Calentao (23h).

Dissabte, la música sonarà des de bon matí amb el funk de DJ Phillipino (12.30h) i l’electro de DJ Andy Lo- op (14.30h). A la tarda, pujaran a l’escenari Dani Snap! (17h), Black Islands (18h), DJ Miguelito Superstar –cantant de la Fundació Tony Manero, que actuarà al vespre a la platja del Bogatell– (19h) i DJ Gerard Neighbour (22h).

Diumenge, l’aposta és pel teatre i el circ, amb l’espectacle Ricky, el profesor de tenis (13h), la música africana de DJ Lotine (14h) i un plat fort per acabar la festa: el Rebelmadia­q Soundsyste­m Meets Llobregat Block Party (17h). Com sempre, també hi haurà molts tallers i activitats infantils i una proposta gastronòmi­ca interessan­t.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain