La Vanguardia - Què Fem

Nits de música per emocionar-se

EL BARCELONA CLASSIC FESTIVAL NIGHTS DE LA FUNDACIÓN EXCELENTIA ARRIBA A BARCELONA EL PROPER DIMARTS

- QUÈFEM

La Fundación Excelentia, líder en l’organitzac­ió de concerts de música clàssica, proposa aquesta temporada el Barcelona Classic Festival Nights (BCFN), integrat per diferents concerts al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori de Barcelona, de setembre a desembre. altres tangos de Gade, Albeniz i Villoldo. La primera part del concert estarà dedicada a Itàlia, amb obres tant conegudes com Tarantela Napolitana de Rossini, O mio babbino caro de Puccini, Danza Napolitana de Tchaikovsk­y, Torna a Surriento de De Curtis, Cantabile de Paganini, Santa Lucia de Cottrau o O sole mio de Di Capua.

Délica tornarà al Palau de la Música Catalana el proper 13 de novembre amb un altre repertori totalment diferent

òi ld id b obres com Les quatre estacions de Vivaldi i una selecció de melodies molt virtuoses per a cordes, amb obres de Pablo Sarasate, Fritz Kreisler, Vittorio Monti i Niccolò Paganini.

Concert d’Aranjuez i 7a Simfonia de Beethoven

La següent cita del BCFN serà el proper 2 d’octubre, també al Palau de la Música, on el Concert d’Aranjuez i la 7a de Beethoven seran els protagonis­tes de la vetllada amb l’Or

Clà i S C í lia i el director Kynan Johns.

L’Orquesta Clásica Santa Cecilia és una de les millors orquestres del panorama nacional actual i destaca per la qualitat dels seus components. El motiu és que, des d’Excelentia, s’ha posat en marxa un programa internacio­nal de talents, amb què se seleccione­n músics profession­als procedents de diferents parts del món que destaquen per la seva disciplina, formació i talent.

Bandes sonores de cinema

e és el torn de Barcelona, on e cinema serà otagonista. El

El millor cinema ficció farà un ret per les millors sonores de cined’acció amb cor i questra simfòni. La Royal Film oncert Orchestra, Coral Cármina i l’Orfeó Gracienc interpreta­ran bandes sonores d’aquest gènere com ara 1492 la Conquesta del Paradís, Titans ( Alexander), Capità Amèrica, Star Wars, Gladiator, La Missió, Retorn al Futur, Parc Juràssic i El Senyor dels Anells, entre moltes altres reconegude­s peces de cinema.

Concerts de Nadal i any nou

El 19 i 28 de desembre és el torn dels Concert de Nadal. Així, el 19 de desembre, el Barcelona Classic Festival Nights oferirà el Barcelona Christmas Gala al Palau de la Música Catalana, un concert amb tenor, soprano i orquestra simfònica on s’interpreta­ran peces molt conegudes, des d’àries d’òpera fins a melodies populars. Finalment, el 28 de desembre es tancarà l’any a l’Auditori amb el concert d’any nou i els famosos valsos i polques de la família Strauss. Més informació: Barcelona Classic Festival Nights. Fins al 28 de desembre. La venda d’entrades de cada concert es podrà realitzar per internet i a les taquilles del Palau de la Música Catalana i de l’Auditori de Barcelona. Palaumusic­a.cat Auditori.cat Fundacione­xcelentia.org

• • •

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain