La Vanguardia - Què Fem

L’esperit de les antigues fondes

EL NOU RESTAURANT DE L’HOTEL YURBBAN TRAFALGAR, PLAT ÚNIC, OFEREIX CUINA CASOLANA I UN SERVEI ININTERROM­PUT

- QUÈFEM

Imagineu-vos asseguts en una gran taula amb els vostres amics, parella o família. Mentre parleu animadamen­t amb ells, en un espai diàfan a tocar del centre, us serveixen un gran plat que us recorda els dinars a casa l’àvia, els sopars en família o el bon gust del menjar casolà. Doncs això és precisamen­t el que trobareu al recent obert Plat Únic, el restaurant de l’Hotel Yurbban Trafalgar que aposta pel producte casolà, els ingredient­s de temporada i el servei ininterrom­put. Un homenatge a les antigues fondes que us proposa un àpat de qualitat amb la gent que més estimeu.

Propostes de temporada

La qualitat gastronòmi­ca d’aquest local té un aliat clau: la temporalit­at. Per això, a Plat Únic tots els plats i acompanyan­ts, tant les propostes salades com les postres, canvien segons la temporada, adaptant-se a l’estacional­itat i als millors productes. Una sorpresa constant que ens convida a anar-hi sovint per descobrir quines noves propostes han elaborat.

Una altre de les filosofies del local és el desig de recuperar el receptari clàssic, de manera que trobareu diverses especialit­ats tradiciona­ls, però portades a l’excel·lència. Perquè aquí es recupera l’esperit de les cases de menjar tant pel que fa a l’ambient com a la proposta gastronòmi­ca. Un bon exemple és el seu costellam de vaca rossa gallega acompanyat de verdures per compartir, que es col·loca enmig de la taula per a que tots els comensals puguin gaudir-ne alhora. O les olives fetes al local, delicioses i carnoses. Tot, presentat amb un punt solemne i modern alhora.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain