La Vanguardia - Què Fem

La Formentera del Garraf

VISITEM ALGUNS DELS MILLORS LOCALS DE SITGES PER PRENDRE UNA COPA AMB BONES VISTES

- TEO CAMINO

L’estiu arriba a la seva fi i la rutina treu el cap per la cantonada, però l’aigua encara és calenta. Per aquest motiu, us recomanem quatre xiringuito­s paradisíac­s de Sitges per prendre un bon còctel i picar alguna cosa mentre us endinseu en la frescor de la nit i oblideu que les vacances s’han esfumat.

HOLA CLUB SITGES

GOLF, S/N. PLATJA DEL CAP DELS GRILLS (SITGES). TELÈFON: 636 975 040. HORARI: CADA DIA, DE 10 A 1H. PREU MITJÀ CÒCTEL: 10€. MENJAR: 30-35€.

• Holabeachc­lub.com Flanquejat pel club de golf de la localitat i el mar Mediterran­i trobem l’Hola Club Sitges, un petit oasi a la platja salvatge i rocosa del Cap dels Grills. Avancem per la passarel·la de fusta –sorra a banda i banda– i descobrim un xiringuito espaterran­t. Zona chill out, hamaques blanques i el mar obert davant nostre. Sona una música deep house que ens fa dubtar: estem a Sitges o en una de les Pitiüses? Fem un mojito o un daiquiri de maduixa granissat mentre es pon el sol? O millor piquem alguna cosa?

“Tot té un estil balear, però el tret diferencia­l que fa únic l’Hola és l’oferta gastronòmi­ca i, sobretot, les festes que fem, on podreu trobar discjòquei­s que punxen a l’Ushuaïa”, explica Fredy de la Calle, el director. A més, cada divendres, dissabte i diumenge tenen DJ residents. La festa està garantida.

VISTA CORONA SITGES

PG. DE LA RIBERA, 16 (SITGES). TEL.: 938 94 08 04. HORARI: CADA DIA, D’11 A 2.30H. PREU MITJÀ CÒCTEL: 8€. MENJAR: 20€. • Vistacoron­a.com Van inaugurar el 16 d’agost i la veu ja ha començat a córrer... “La nostra idea és que la gent que ve visqui una experiènci­a, que sempre passi alguna cosa, un concert, un monòleg, pàdel surf, una classe de ioga…”, explica Anna Arrufat, responsabl­e de Comunicaci­ó del Vista Corona Sitges. La popular cervesa mexicana continua apostant per les millors postes de sol d’arreu del món per posicionar la seva marca, i el nou Vista Corona de Sitges n’és el millor exemple. Una gran terrassa al passeig marítim, bon ambient, vistes al mar i una Corona ben freda… També fan uns còctels de primera, això sí, tots amb un toc de Corona. Fet amb Bourbon, crema de mango i Corona, el Corona Sour és una delícia. De dilluns a dijous, fan la sunset hour (de 19 a 21h): podreu demanar dos dels seus còctels per 12€.

BESO SITGES

PG. MARÍTIM, 80 (SITGES). TEL.: 683 18 67 81 / 682 07 63 59. HORARI: CADA DIA, DE 13 A 16H I DE 20 A 00H; RADIO BAR: DE DIJOUS A DISSABTE, DE 18 A 1H. PREU MITJÀ CÒCTEL: 12€. MENJAR: 40-50€. • Besobeach.com Ja no cal viatjar fins a l’illa de Formentera per anar al Beso, i és que el beach club més popular al juny es va instal·lar a Sitges, concretame­nt, a l’hotel ME Sitges Terramar. Al restaurant podreu tastar

 ??  ?? Al Beso Sitges aposten per combinats que s’adaptin al gust de cada client.
Al Beso Sitges aposten per combinats que s’adaptin al gust de cada client.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain