La Vanguardia - Què Fem

Curiositat­s

-

VÍCTIMA D’UN SACRIFICI

Una de les peces més destacades del Museu de Moesgard és l’Home de Grauballe, de l’edat del ferro, que es va trobar en un pantà fa mig segle i que s’especula que va poder ser víctima d’un sacrifici, habituals a l’època. Al centre veureu una àmplia i espectacul­ar col·lecció d’antigues armes que es feien servir en rituals.

DINOSAURES DE COLORS

Més o menys una hora al sud de la ciutat, a Billund, hi trobareu la LEGO House, que es va inaugurar fa pocs mesos, amb més de 12.000m2, 25 milions de peces i centenars de figures, incloent-hi dinosaures de més de tres metres d’alçada.

BANQUETS VIKINGS

Algunes cites anuals la fan encara més atractiva per fer-hi una visita. Cada setembre, per exemple, s’hi celebra el Food Festival, un dels més grans d’Escandinàv­ia. The Viking Moot, a la platja de Moesgard, és un festival que té lloc a finals de juliol, on es pot participar en banquets vikings, practicar tir amb arc i lluita d’espases, i veure recreacion­s de combats amb cavalls islandesos.

DE PASSEIG AMB PASTANAGUE­S

Marselisbo­rg Dyrehave és un parc on passar una estona relaxada amb l’atractiu afegit que estareu envoltats de cérvols. Són molt amigables i els encanta que els portin pastanague­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain