La Vanguardia - Què Fem

Ciutat Vella s’obre a la cultura

EL DISTRICTE ACULL UNA NOVA EDICIÓ DEL BARCELONA DIBUIXA I ALTRES PROPOSTES

-

L’agenda del districte de Ciutat Vella arriba carregada d’activitats culturals, com la desena edició del Barcelona Dibuixa, l’esdevenime­nt per a petits i grans que promou la creativita­t i el dibuix a partir de tallers gratuïts amb una trentena d’artistes, arquitecte­s, dissenyado­rs i il·lustradors. Al Born CCM, per exemple, el dibuixant i caricaturi­sta Kap us convidarà a dibuixar tot tipus de gats, mentre que al Museu Picasso, coproducto­r de l’esdevenime­nt, els tallers els impartiran profession­als com Oscar Guayabero i Agustina Guerrero. Els tallers també arriben als districtes de Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc i l’Eixample, i, com a novetat, en aquesta edició també es poden fer des de casa, a través del web de Barcelona Dibuixa, ja que cadascun disposa d’un tutorial de l’artista (25/10, d’11 a 19h).

Taller, concert i taula rodona

També en família podreu explorar el gabinet del col·leccionist­a del Museu Frederic Marès amb la visita taller D’auca en auca i tiro perquè em toca ,un joc que us permetrà interactua­r amb els objectes insòlits de la col·lecció i crear la vostra auca (24/10, de 16 a 19h, 3 euros). De nou al Born CCM, el cicle Sons de la memòria us proposa l’actuació musical de l’artista experiment­al angloirani­ana Shiva Feshareki i la flautista Barbara Held (24/10, 20.30h, 3 euros). I, en el marc de l’exposició Perich 1941-1995. Humor amb ulls de gat, el mateix espai organitza una taula rodona amb dibuixants de diferents generacion­s, com Ja (Jordi Amorós), José Luis Martín, Maribel Carod, Marilena Nardi i Chloe Verlac, que conversara­n sobre el preu d’exercir el seu ofici al límit, malgrat la censura, les multes i, fins i tot, les agressions.

ACTIVITATS A CIUTAT VELLA

DIVERSOS ESPAIS DEL DISTRICTE. CONSULTEU ACTIVITATS I HORARIS. PREU: DE GRATUÏT A 3€. (CAL RESERVA). • Barcelona.cat/ciutatvell­a

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain