La Vanguardia - Què Fem

Moveu-vos a ritme del millor jazz del moment

BARCELONA S’OMPLE DEL SO DEL VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020 AMB CONCERTS ESSENCIALS. GAUDIU D’UN 15 % AMB LA VOSTRA TARGETA DEL CLUB VANGUARDIA!

-

Del 24 d’octubre fins al 29 de gener,

els amants del jazz i les músiques del món trobaran un punt de trobada absolutame­nt imperdible: El VollDamm Festival de Jazz de Barcelona.

Emblemàtic­s espais de Barcelona, com la sala BARTS, l’Auditori o

El Palau de la Música veuran desfilar tot un elenc d’artistes de primera línia i màxims representa­nts de l’escena musical del moment. La sèrie flamenca De Cajón! comptarà amb l’actuació de María José Llergo ,la veu més important del flamenc actual, que inaugurarà el festival el dia 28 d’octubre a la sala BARTS. La cantant Sílvia Pérez Cruz serà la protagonis­ta del Retrato de Artista, amb quatre concerts al Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música i la BARTS, tots ells estrenes a Barcelona. El festival conclourà, curiosamen­t, amb l’acomiadame­nt dels escenaris de La Locomotora Negra, que finalitza la seva trajectòri­a amb l’espectacle 50 años!, al Palau de la Música, el 29 de gener. No us perdeu aquesta edició única i excepciona­l, que comptarà amb una excel·lència musical incomparab­le i unes mesures de seguretat impecables per tal que pugueu gaudir de tots i cada un dels concerts amb total tranquil·litat. A més, fins al 31 de març del 2021, gaudireu d’un 15 % de descompte en les entrades!

VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020

EMBLEMÀTIC­S ESPAIS DE BARCELONA VEURAN DESFILAR UN ELENC D’ARTISTES DE PRIMERA LÍNIA

DIVERSOS ESPAIS, BARCELONA. DEL 24 D’OCTUBRE AL 29 DE GENER

15 % DE DTE. EN LES ENTRADES ENTRADES AMB DESCOMPTE A: Entradesde­vanguardia.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain