La Vanguardia - Què Fem

La cultura no s’atura

ELS CENTRES CÍVICS DE BARCELONA ACULLEN ACTIVITATS DE DIVERSOS CICLES CULTURALS

-

Amb totes les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19, la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona continua programant diversos cicles culturals. Us fem un recull dels que podreu trobar aquesta setmana.

Un circuit d’espectacle­s

En el marc del Barcelona Districte Cultural, avui trobareu propostes com les del CC Joan Oliver - Pere Quart, que acull el magnífic monòleg Les coses excepciona­ls, del dramaturg Duncan Macmillan, interpreta­t per l’actor Pau Roca (30/10, 19h). Blues i funk sonaran al CC Albareda amb Koko-Jean & The Tonics i el saxofonist­a Dani Nel·lo com a convidat especial (30/10, 20h); mentre que l’humor us espera al CC Urgell amb la companyia Lolita Corina i l’espectacle Las Gallegas (30/10, 20h). Dissabte, no us perdeu l’homenatge a la rumba amb Sabor de Gràcia, al CC El Coll (31/10, 20h). I també hi ha una proposta per als més petits: sessió de cinema amb Zibila i el poder de les ratlles ,al CC Cotxeres Borrell (30/10, 18h) i al CC Matas i Ramis (31/10, 11.30h).

Conferènci­es i documental­s

Vinculades a altres cicles, destaquen propostes com la conferènci­a Activisme escènic, a càrrec d’Alicia Reyero, al CC Sagrada Família (2/11, 18.30h); i la projecció d’un clàssic contempora­ni com Trainspott­ing, de Danny Boyle, al CC Can Clariana Cultural (3/11, 19h). Al CC Casa Elizalde gaudireu del documental Dancing Dreams, centrat en la companyia de la ballarina Pina Bausch (3/11, 19h), i del concert de Marta Knight (4/11, 20h). I, finalment, dins del cicle El Kinètic, el CC Parc Sandaru us convida a veure l’espectacle teatral No és necessari anar a la platja (6/11, 20.30h).

ACTIVITATS ALS CENTRES CÍVICS

DIVERSOS ESPAIS. CONSULTEU ACTIVITATS I HORARIS. PREU: GRATUÏT (CAL RESERVA PRÈVIA). • Barcelona.cat/centresciv­ics

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain