La Vanguardia - Què Fem

DIFERÈNCIE­S (IR)RECONCILIA­BLES

-

Es nota que hi ha complicita­t entre Géraldine Nakache i Leïla Bekhti. La primera va codirigir amb Hervé Minran la comèdia

(2010), on ambdues actrius interpreta­ven unes noies dels suburbis parisencs que eren pràcticame­nt com germanes, i que somiaven juntes a conquerir els barris sofisticat­s de la ciutat. Nakache, Minran i Bekhti van repetir després a (2012), que aquí no es va estrenar a les sales.

Ara, Nakache signa en solitari la direcció d’una nova comèdia dramàtica, on torna a encapçalar el repartimen­t amb Bekhti, per interpreta­r, en aquest cas, dues germanes completame­nt oposades.

La Vali (Nakache) és una cantant de tarannà somiador, i més aviat insegura, que vol anar a unes proves per convertir-se en corista de Céline Dion (el títol, de fet, és d’una cançó dels anys noranta de l’estrella canadenca) per continuar perseguint el seu somni d’adolescent. La Mina (Bekhti), per la seva banda, és una terapeuta, pragmàtica, solitària, addicta a la feina i més aviat distant. Diverses circumstàn­cies les han anat separant. Fins ara, ni el fet de viure a la mateixa ciutat, Nantes, ni els esforços del pare no han aconseguit que es retrobin.

Però tot canvia quan el progenitor –un bon home amb una personalit­at més aviat intrusiva, que està passant per una situació difícil que no explicarem aquí– demana a la Mina que acompanyi la seva germana a l’audició. El viatge es convertirà en una oportunita­t per mostrar les seves diferèncie­s i també algunes afinitats inesperade­s.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain