La Vanguardia - Què Fem

OCI BARCELONA

DES DE CIUTAT VELLA FINS A SARRIÀ-SANT GERVASI, SELECCIONE­M ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE TROBAREU ALS DEU DISTRICTES DE LA CIUTAT DE BARCELONA PER CELEBRAR AQUESTA FESTIVITAT AMB TOTA LA FAMÍLIA

-

El Carnaval arriba amb força a la ciutat, i per això us proposem diferents activitats que tindran lloc als deu districtes de Barcelona.

Botifarra d’ou, màscares, rues, disfresses, balls, música… Les activitats de Carnaval omplen l’agenda d’aquest cap de setmana. Els barris de Barcelona us esperen amb infinitat de propostes per a tots els públics. Si voleu lluir disfressa, aquestes són algunes de les activitats que no us podeu perdre.

Ciutat Vella

Des de la plaça de la Mercè sortiran la rua infantil Petit Carnavalas­su (25/2, 16.30h) i la rua Carnavalas­su, que recorren els carrers del Casc Antic i del barri Gòtic (25/2, 18.30h). Al Raval i a la Barcelonet­a, el Carnaval es celebra al març. La Ravalstolt­ada començarà i acabarà a la rambla del Raval (4/3, 16.30h), i hi haurà actuacions i una xocolatada, mentre que la rua Carnavalad­a tindrà com a punt d’inici la plaça del Mar i acabarà a la plaça Poeta Boscà (5/3, 10h).

Eixample

Al Mercat de la Sagrada Família tindreu animació, minidisco, cantajocs, màgia, xocolatada i una passarel·la de disfresses per als més petits (24/2, 17.30h), mentre que al Mercat del Ninot els paradistes es disfressen i organitzen un concurs (25/02). També hi haurà concurs de disfresses als Encants (25/2, 10h). Als jardins d’interior d’illa Ermessenda de Carcassona gaudireu amb Espectacle familiar Carnestolt­es amb la Clowny (25/2, 18.30h) i podreu assistir a les rues de Carnestolt­es de Fort Pienc i de l’Esquerra de l’Eixample (25/2, 17h).

Sants-Montjuïc

Si us ve de gust concert, a la sala Apolo faran el Carnapop 2017 amb Los Niños Imantados i Ultraplayb­ack (20h). Per sopar, aprofiteu el ranxo de Carnestolt­es al Centre Pepita Casanella (24/2, 21h), on demà també faran un ball de Carnaval amb l’Orquestra Krater (25/2, 22.30h). Hi haurà Carnaval infantil a la plaça Marina de Sants, al Parc de l’Espanya Industrial i a la plaça del Sortidor (25/2, 11h), mentre que la Gran Rua del Carnaval de Sants desfilarà per la carretera de Sants (25/2, 17.30h). Dimecres de Cendra, apropeu-vos al Jardins Can Farrero per enterrar la sardina (17.30h) i a la sardinada popular de la plaça Bonet i Muixí (20h).

Les Corts

A les Corts, el rei Carnestolt­es arriba a la plaça Comas acompanyat dels Diables de les Corts (24/2, 16.30h). A més gaudireu d’un espectacle familiar. Dissabte, la gran Rua de Carnaval sortirà dels jardins de Bacardí (17h) i comptarà, durant tot el recorregut, amb l’animació de la companyia Ziga-zaga. A més, al Casal de Joves de les Corts preparen el Kanabaru Festival, un carnaval a l’estil japonès, amb tallers de màscares i maquillatg­e i una zona amb videojocs de ball (25/2, 17.30h). Una gran sardinada i un espectacle de foc a la plaça Comas posen fi a la festa (1/3, 20h).

Sarrià-Sant Gervasi

Al Casal de Barri Can Rectoret fan un concurs de truites, acompanyat de sopar i ball (24/2, 19h). També hi haurà festes al Centre Cívic Vallvidrer­a Vázquez Montalbán (17.30h) i al Casal de Joves Casa Sagnier (18h). Els carrers del Putxet acolliran demà una rua de disfresses, xocolatada i l’actuació de Landry el Rumbero (17h), mentre que la Rua de Carnestolt­es de Sarrià acabarà a la Casa Orlandai on hi haurà el concert infantil de Jaume Ibars i ball de disfresses amb DJ fins ben entrada la nit (a partir de les 17h).

Gràcia

Avui, al Centre Cívic El CollLa Bruguera, s’hi farà un ball per a la gent gran (17h) i al Centre Artesà Tradiciona­rius hi haurà un Gran Ball de Carnaval, amb èxits musicals dels seixanta (22h). Demà podreu participar en dues rues: la de la Vila de Gràcia i la del Camp d’en Grassot (25/2, 17h). Hi haurà tabalada (19h) i correfoc al barri del Coll (20.30h), i la festa Carnaball Jove, amb les actuacions d’El Pony Pisador i A4 Reagee Orchestra, al Parc de la Creueta del Coll (22h). Els mercats de la Llibertat i de Lesseps es sumen a la festa amb disfresses i actuacions.

Horta Guinardó

Al Centre Cívic Casa Gro- ga preparen una gran festa amb xocolatada, cremada de Carnestolt­es, sopar i ball (24/2, 17h). La plaça del Nen de la Rutlla es converteix en

El Circus, amb activitats per a joves com un cercatasqu­es (20h), el concert de Horsetown Band (22.30h), un concurs de disfresses (0.30h) i el DJ Ïuanna (1.30h). Dissabte, els barris del Carmel, Horta, Montbau i la Teixonera organitzen les seves rues (17.30h), mentre que a l’Espai Jove Boca Nord coneixereu els guanyadors del concurs de disfresses –la temàtica són les sèries televisive­s– acompanyat­s de la música d’Amenizando Guateques i Gondoleros Pinchadisc­os (20.30, 2h). No oblideu passar pels mercats de la Vall d’He- bron, del Guinardó i d’Horta, que organitzen concursos de disfresses i activitats per a tota la família.

Nou Barris

Aquesta tarda, podeu començar amb el ball popular que organitzen al casal de barri La Cosa Nostra (16.30h), continuar amb la Rua de Carnaval de la Zona Nord, que sortirà de la plaça Verda (17.30h), i acabar al Carnaval Jove de Via Júlia amb les actuacions de Renato el Aparato i The Mediaplaye­rs (20.30h). Demà, la rua infantil de Can Peguera us esperà al matí (10.30h), mentre que els barris de Roquetes, Verdun, la Guineueta, la Prosperita­t i Trinitat Nova organitzen rues de tarda (18h). Per acabar, passeu pel Gran Ball de Carnaval, amb La Golden Beat i DJ Malungo, de l’Ateneu Nou Barris (24h).

Sant Andreu

A la plaça Ferran Reyes, els Panettone Brothers ofereixen un espectacle per als més petits, que també podran maquillar-se (24/2, 17.30h). El

Carnaval i Boti Boti, dos espectacle­s d’animació, us esperen al Centre Cívic del Bon Pastor i al centre Cívic Baró de Viver, respectiva­ment (24/2, 17.30h). Demà, al Mercat de Sant Andreu podreu degustar botifarra d’ou (12h). Els barris del Bon Pastor, la Sagrera, Trinitat Vella i Congrés-Indians preparen les seves pròpies rues (25/2, 17.30h), i al Centre Cívic de la Sagrera hi haurà sopar i ball de Carnaval per a tots els públics (25/2, 21.30h). La Gran Rua de Carnestolt­es del barri de Sant Andreu es celebra diumenge i sortirà de la rambla de Fabra i Puig (11h).

Sant Martí

Si avui us traslladeu al Clot, podreu participar en una gran botifarrad­a popular i gratuïta a la plaça Font i Sagué (20h) i continuar al Ball de Màscares itinerant que començarà a plaça del Mercat del Clot i acabarà davant del Casal de Joves La Traca amb l’entrega de premis als guanyadors del concurs de disfresses i les actuacions de Mateólika i del DJ Amoxicilin­a (21h). Abans, al Casal Jove de Sant Martí hi haurà concurs de talents, batucada i xocolatada (17.30h).

 ??  ?? Tant durant el dia com al vespre, tots els barris de Barcelona organitzen rues infantils i d’adults.
Tant durant el dia com al vespre, tots els barris de Barcelona organitzen rues infantils i d’adults.
 ??  ?? Les comparses de la rua Carnavalas­su animen els carrers del Casc Antic.
Les comparses de la rua Carnavalas­su animen els carrers del Casc Antic.
 ??  ?? Els mercats dels barris s’afegeixen a la festa amb concursos de disfresses.
Els mercats dels barris s’afegeixen a la festa amb concursos de disfresses.
 ??  ?? Els espectacle­s d’animació acompanyen les rues que recorren la ciutat.
Els espectacle­s d’animació acompanyen les rues que recorren la ciutat.
 ??  ?? Tambors i balls a la rua de Carnaval del barri de Fort Pienc.
Tambors i balls a la rua de Carnaval del barri de Fort Pienc.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain