La Vanguardia - Què Fem

“El grup és una aventura i una excusa per viatjar i créixer”

EL CANTANT DE LA PEGATINA, ADRIÀ SALAS, ENS PARLA DELS PROJECTES FUTURS DE LA BANDA

- O. RODRÍGUEZ

La Pegatina tanca el seu World Tour amb tres concerts a la sala Apolo: dimecres 27, dijous 28 i dissabte 30. El seu cantant, Adrià Salas, ens parla de la gira que aquest 2017 els ha dut a actuar per tot el món.

Roda el món i torna al Born, aquesta vegada actuant a la sala Apolo. Sempre és especial actuar aquí? És evident que quan estem de gira tenim la família i els amics una mica oblidats. És bo passar per casa perquè vegin que hem sobreviscu­t.

Aquests tres concerts són la cloenda al World Tour amb què heu actuat per tot el món. Com ha anat la gira? Aquest any era especial, perquè hem anat a Austràlia i Turquia, on no havíem estat abans. En total hem passat per quinze països. Vam tornar a l’Argentina, Mèxic i Xile, i vam fer una gira per Alemanya i Àustria. Va ser després que vam baixar a Austràlia. Som conscients que cada cop som més difícils de veure a casa, però el grup no té sentit si no és una aventura i una excusa per viatjar i créixer individual­ment i col·lectivamen­t.

Què heu preparat per a aquests tres bolos a casa? Evidentmen­t, hi haurà sorpreses. Tindrem algunes collaborac­ions d’amics i pre- pararem cançons que no acostumem a tocar. A més, ens acomiadem fins a l’any que ve. Tornarem a la primavera per celebrar els 15 anys del grup amb un nou disc.

Treballeu en temes nous? Sí. El començarem a gravar aviat i ho farem amb un nou productor per buscar un so diferent i continuar aprenent en l’ofici de músic. Després, farem unes merescudes vacances per agafar forces per sortir de nou de gira.

LA PEGATINA

ESTIL: MESTISSATG­E. APOLO. NOU DE LA RAMBLA, 113. METRO: PARAL·LEL (L2, L3). HORARI: 27, 28 I 30/9, A LES 21H. PREU: 15€ ANTICIPADA, 20€ A LA TAQUILLA.

 ??  ?? FOTO: BERNAT ALMIRALL
FOTO: BERNAT ALMIRALL

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain