La Vanguardia - Què Fem

Els millors genets i cavalls del món

EL REIAL CLUB DE POLO DE BARCELONA ACULL EL 106È CONCURS DE SALTS INTERNACIO­NAL

- LAIA ANTÚNEZ

La pista olímpica del Reial Club de Polo Barcelona es torna a engalanar per rebre, a partir de dijous que ve, un dels grans espectacle­s de l’hípica, el 106è Concurs de Salts Internacio­nal. Per cinquè any consecutiu, el CSIO Barcelona acull la final mundial Longines FEI Nations Cup, un esdevenime­nt clau en el calendari eqüestre internacio­nal. Durant quatre jornades es faran un total de nou competicio­ns amb la participac­ió de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre mundial, com els espanyols Eduardo Álvarez Aznar, Julio Arias i Laura Roquet, entre d’altres.

El plaer de l’espectacle

Com és habitual, el CSIO Barcelona comptarà amb sorprenent­s espectacle­s eqües- tres. Enguany, el convidat és el grup d’origen francès Compagnie Impulsion, que des de fa més de deu anys ofe- reix espectacle­s especialit­zats en volteig cosac i posta hongaresa. També hi haurà un homenatge a l’equip de Genets Olímpics de Barcelona 92: Cayetano Martinez de Irujo, Enrique Sarasola, Luis Álvarez Cervera i Luis Astolfi. I, per acabar, un acte de clausura amb focs artificial­s.

Un festival per a tots

A les mateixes installaci­ons del Reial Club de Polo hi trobareu el PoloPark, un festival d’experiènci­es creatives, tendències, gastronomi­a, estil de vida i activitats per a tots els públics, vinculades al món eqüestre. Una selecció de pop-up stores de marques de moda, food trucks de qualitat, actuacions musicals i activitats esportives pensades per a la cura del cos i de la ment, són algunes de les activitats previstes en aquesta oferta que connecta amb l’essència del món del cavall. Un dia al camp al mig de la ciutat.

També s’ha pensat en els més petits, que podran dirigir-se al Little Rider’s Corner. Allà podran tenir el seu primer contacte amb els cavalls i rebre el baptisme hípic. També hi haurà un espai de jocs, treballs manuals i diverses funcions artístique­s, organitzad­es amb l’ajuda de la Fundació Theodora.

CSIO BARCELONA

REIAL CLUB DE POLO DE BARCELONA. AVINGUDA DR. MARAÑÓN, 19-31. DATA: DEL 28/9 A L’1/10. CONSULTEU HORARIS. PREU: A PARTIR DE 25 EUROS. POLOPARK: 5 EUROS.

20% DE DTE.

 ?? FOTO: NACHO OLANO ?? L’alemany Ludger Beerbaum a la competició de l’any passat.
FOTO: NACHO OLANO L’alemany Ludger Beerbaum a la competició de l’any passat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain