La Vanguardia - Què Fem

Experiènci­a gurmet a l’Eixample

EL RESTAURANT VIVO TAPAS INCORPORA NOUS CÒCTELS DE QUALITAT A LA SEVA PROPOSTA GASTRONÒMI­CA

- QUÈFEM

Vivo Tapas ja porta dos anys d’èxit al carrer Rosselló, molt a prop del passeig de Gràcia i de La Pedrera, i té la voluntat de seguir generant una experiènci­a gastronòmi­ca extraordin­ària basada en la seva pròpia versió del tapeig i en la qualitat del producte.

Una aposta per la cocteleria

La barra de tapes, situada a l’entrada del local, és un lloc perfecte per menjar o per tastar la nova carta de vins o els còctels. En el primer cas, podreu demanar i descobrir vins a copes, amb propostes como Psi i Numanthia, alhora que podreu escollir entre una prestigios­a selecció de xampany.

També trobareu còctels clàssics, sours i una àmplia varietat de ginebres, roms i whiskis internacio­nals, així com propostes d’alt nivell i creacions d’autor. A més, cada dia, a partir de les 9 del vespre, un DJ vesteix l’ambient amb música lounge i ritmes que conviden a compartir copes i conversa.

A banda de la cocteleria, el Vivo Tapas també reforça el seu servei de cuina ininterrom­puda, de 12 del matí a 1 de la nit, per tal de convertir-se en un local de referència durant totes les franges del dia i per a tots els públics, ja sigui per celebrar-hi reunions, aperitius, dinars de feina, afterworks -que es poden acompanyar de la cervesa estrella del local, la txeca Pilsner Urquell- o sopars romàntics i en grup.

Interioris­me de revista

I és que aquest local, acollidor alhora que elegant, sorprèn per la seva decoració d’inspiració modernista, especialme­nt present en les làmpades, els terres ceràmics i els miralls. Fixeu-vos també en que ha mantingut antigues columnes de ferro i algunes parets d’obra vista per configurar un ambient confortabl­e i agradable. Està distribuït en diverses zones: barra a l’entrada -convertida ara en el nou espai cocteler-, una zona de taules altes per a una degustació ràpida, taules més baixes per a àpats pausats, dos reservats que es poden tancar amb cor- tines i una terrassa al carrer, oberta tot l’any i climatitza­da durant els mesos més freds.

De tapes o de carta

En tots aquest espais podeu degustar la seva carta, que utilitza matèria primera de qualitat, provinent de diverses regions d’Espanya, i selecciona­da a diari. Un criteri que utilitzen tant per a les tapes i montaditos gastronòmi­cs com per als plats més complexos, com les paelles casolanes de marisc, de llamàntol, vegana i l’arròs negre.

La seva oferta és àmplia i per a tots els gustos, amb propostes com el millor pernil d’Espanya, 100% ibèric gla; nous plats de ceviche, de corvina o de verdura (apte per a vegans); truita de patates amb aroma de trufa; el tataki de tonyina mar i muntanya, servit sobre moll de l’os i amb un interessan­t contrast de mango; el calamar en tempura amb la seva pròpia tinta i acompanyat de maionesa de wasabi; i les carns com el xai cuinat a baixa temperatur­a i el confit d’ànec amb pera i taronja caramel·litzada.

Les postres, com el cheescake i la degustació de xocolates, mereixen especial atenció ja que són artesanes, elaborades pel reboster de la casa. Tot un equilibri entre producte ben selecciona­t, quantitat i preu. Igual que succeeix amb el seu menú de migdia, que canvia setmanalme­nt i que té un preu de 13,90€, molt ajustat tenint en compte la zona en què s’ubica el restaurant. També tenen un menú amb paella per als diumenges al migdia per 28 € (mínim dues persones).

A més, si visiteu ara el local, hi trobareu una exposició de quadres de Begemot Art & Fashion Gallery. Més informació: Rosselló, 255 (cantonada Passeig de Gràcia). Barcelona. Metro: Diagonal (L3, L5). Telèfon: 937 824 845. Horari: cada dia, de 8 a 1h. Menú migdia: 13,90€; Menú Express: 10,90€; Menú Paella Diumenge (mínim dues persones): 28€/persona.

Vivotapas.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain