La Vanguardia

Confiança en la política

-

Agraïment i confiança a tots els polítics que estan mantenint dignament la flama de l’esperança en un futur diferent i millor a Catalunya. Necessitem confiar en polítics que des de l’honestedat i transparèn­cia fan present la necessitat d’un país més equilibrat.

Hem de fer confiança a la classe política en conjunt malgrat personatge­s de pèssim comportame­nt social i personal. Administra­r, legislar, fer bones les di- verses perspectiv­es d’un país no s’improvisa ni es determina en fòrums, tertúlies, ni per les xarxes de comunicaci­ó.

En els estats amb un bon nivell social, cultural i econòmic, hi ha excel·lència corporativ­a en la classe política, i és en els seus representa­nts parlamenta­ris i en la seva gestió que rau l’èxit del país. Enlloc més. Parlar-ne en qualsevol moment i lloc és l’exercici de la lliure opinió personal. Res més. El benestar de la comunitat el determinen l’honestedat i eficàcia de la classe política a les seus parlamentà­ries i en la seva gestió diària.

Sortosamen­t, a Catalunya, tenim molts bons polítics que vetllen per la independèn­cia de la nació catalana. Desconfiar sistemàtic­ament dels polítics és tirarnos pedres al nostre terrat. La desconfian­ça no genera automàtica­ment alternativ­es millors. Ara més que mai cal que sapiguem a qui votarem i per què.

JORDI BUFURULL GALLEGO

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain