La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

ANUNCI D’APROVACIÓ Expedient: 2015/008. La Comissió de Govern, en sessió del dia 20-052015, adoptà el següent acord: Moció. Aprovar definitiva­ment el Projecte executiu del nou centre d’Instal·lacions tècniques-NCIT- i xarxes generals del Castell de Montjuïc, Fase I, al Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, d’iniciativa municipal, d’acord amb l’Informe de Conformita­t Tècnica del Projecte, que figura a l’expedient administra­tiu i que a aquests efectes es dóna per reproduït, per un impor t de 4.450.109,73 euros, el 21% de l’impost del valor afegit (IVA) inclòs, d’acord amb allò que preveu l’ar ticle 235.2 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya (TRLLMRLC); publicar aquest acord al Butlletí Oficial de la Província” (“BOPB”) i en un diari dels de més circulació de Catalunya, a la Gaseta Municipal i al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament; i encarregar a la societat municipal Bimsa la gestió de l’actuació.

Contra aquest acord que exhaureix la via administra­tiva, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l’òrgan que l’ha adoptat, en el ter - mini d’un mes comptat des del dia següent al de la recepció de la present notificaci­ó, o es pot interposar directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant del jutjat del contenciós administra­tiu en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s’haurà de resoldre i notificar en el termini d’un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l’acte exprés.

Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s’entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l’endemà a la seva interposic­ió sense que s’hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s’hagi produït la desestimac­ió tàcita.

També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

Barcelona, 28 de maig de 2015. – El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain