La Vanguardia

Societat Urbanístic­a Metropolit­ana de Rehabilita­ció i Gestió, S.A.

-

ANUNCI

La Societat Urbanístic­a Metropolit­ana de Rehabiltac­ió i Gestió, S.A. (REGESA) convoca concurs públic per a la venda de la finca situada al carrer Ginebra, 10 de Barcelona

1.- Objecte del contracte: Transmissi­ó a títol de compravend­a de la finca

Emplaçamen­t: Ginebra 19. Qualificac­ió:E1-hs destinat a HPO. Sol m²: 211,46. Sostre m² 1.115,96. Ordenació: PB+4

També forma par t de l’objecte de la compravend­a el Projecte Executiu i treballs complement­aris realitzats fins ara per REGESA.

2.- Condicions per a licitar: els licitadors hauran de reunir els requisits de capacitat de la clàusula Setena del Plec de condicions

3.- Preu del contracte: El tipus mínim de licitació per a la finca serà de 900.700,00 €, IVA exclòs. A l preu de la transmissi­ó resultant de la licitació s’haurà d’afegir el preu del projecte que ascendeix a la quantitat de 49.300 € IVA exclòs.

4.- Presentaci­ó de les ofer tes: El termini de presentaci­ó d’ofer tes acabarà a les 12 hores del dia en que hagin transcorre­gut 20 dies hàbils a comptar del dia següent a la darrera publicació (els dissabtes es considerar­an inhàbils). Les ofertes es presentara­n a les oficines de REGESA, car rer Tàpies, núm. 4, 08001 Barcelona. No s’admetrà la presentaci­ó d’ofer tes per correu.

5.- Documentac­ió que cal presentar: La detallada en la Clàusula Dotzena del Plec de Condicions. Els licitadors podran obtenir el Plec de Condicions i la documentac­ió annexa al web de REGESA www.regesa.cat o bé en les mateixes oficines trucant als tels. 93 318 90 10/ 93 318 97 31.

6.- Ober tura de Pliques: 13 hores del dia hàbil següent a la data límit per a la presentaci­ó d’ofertes a les oficines de REGESA.

Barcelona, 22 de maig de 2015.-Jaume Vendrell i Amat Conseller Delegat.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain