La Vanguardia

Ajuntament de Centelles

-

ANUNCI

S’exposa al públic la decisió de la Secció 3a de la Sala Contencios­a Administra­tiva del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en referència a la Sentència núm. 225/2015, la qual es transcriu literalmen­t:

“Estimar el present recurs d’apel·lació núm. 153/2012, promogut pel Sr. Olaf Codina Garcia i per la senyora Maria Pilar Codina Sobrino amb l’oposició de l’Il. lm Ajuntament de Centelles i, conseqüent­ment:

1. Revocar la Sentència núm. 85, de 19 de març de 2012, dictat pel Jutjat Contenciós Administra­tiu núm. 1 de Barcelona en el sí del recurs ordinari núm. 691/2010-5 i, en el seu lloc,.

2. Estimar el susdit recurs ordinari i, en conseqüènc­ia:

2.1: Declarar nul del ple dret, en tota la seva extensió, el Projecte de reparcel·lació econòmica – rectificat sobre l’inicialmen­t aprovat- del Pla parcial del sector XV –Ciutat Jardí Sant Pau-, del terme municipal de Centelles, aprovat definitiva­ment per l’Alcaldia del susdit municipi, en data 17 de juny de 2010.

2.2 Declarar nul·les, alhora, les quotes d’urbanitzac­ió derivades del mateix Projecte i condemnar l’Il·LM Ajuntament de Centelles a retor - na’ ls-hi als apel·lants les que ja haguessin satisfet

2.3 Instar l’Ajuntament demandat a inserir, al seu càrrec, el present veredicte, a tots els mitjans de publicitat a través dels quals es va fer pública l’aprovació definitiva del Projecte de reparcel·lació que acabem d’invalidar.

2.4 Disposar que sigui el Jutjat d’instància el que, en execució d’aquest veredicte, els hi lliuri els ara apel·lants la documentac­ió necessària per tal de fer valer, en allò que sigui menester, les conseqüènc­ies derivades d’aquesta Sentència en el Registre de la Propietat Sense costes.” Centelles, 21 de maig de 2015.-L'alcalde Miquel Arisa Coma

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain