La Vanguardia

BCN World: sí o no

-

Els mitjans s’han ocupat de la notícia del BCN World a Catalunya. Concretame­nt, apareix un article (“Junqueras vol una consulta a tot Catalunya sobre BCN World”, Viure, 11/II/2016) que m’aclareix, i alhora em demostra, que a Catalunya tornem a tenir un tripartit: Convergènc­ia, Es- querra i la CUP. Al meu parer, aquests tres partits han fet un pacte per fer una coalició, però, pel que veig, m’he equivocat.

El primer a fer declaracio­ns sobre la consulta va ser l’honorable president de la Generalita­t, el senyor Puigdemont. Veig encertades les seves declaracio­ns dient que votin els afectats a casa seva. El segon a fer declaracio­ns va ser el vicepresid­ent, el senyor Junqueras, que defensa la consulta a tot Catalunya (i per què no a tot Espanya?). En tercer lloc, la senyora Anna Gabriel, de la CUP, que està en contra d’aquest projecte.

Jo li diria a la CUP que, abans de dificultar un projecte important per a la província de Tarragona i principalm­ent per a la Costa Daurada, vagin a trepitjar i mirar els terrenys erms on volen posar aquest complex. Que estiguin en contra d’un projecte que aportaria llocs de treball i inversió a la província em sembla es- trany en un partit com la CUP. Jo demano que aquest tripartit es posi d’acord aviat, no fos cas que ens quedem amb la canya sense peix.

JOSEP LLUÍS GRAMONA Sant Sadurní d’Anoia

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain