La Vanguardia

Sorolls tot l’any

-

Visc al carrer Saragossa de Barcelona, al barri del Farró de Sant Gervasi. És un carrer relativame­nt estret i molt silenciós, si no fos pels serveis de neteja i recollida d’escombrari­es de l’Ajuntament.

Posaré l’exemple de la nit del 20 al 21 de juliol: primer camió de recollida d’algun contenidor, a les 23.30 h. A les 0.15 h passa un camió de neteja de contenidor­s; a les 0.50 h passa el camió de recollida d’escombrari­es orgàniques; a les 3 h el camió de recollida de trastos vells que fa que ens estiguem 15 minuts sentint els catacracs de les andròmines que hi llencen els operaris; a les 6.30 h el camió de recollida d’un altre dels contenidor­s; a les 7.45 h passa un camió de neteja amb la manega d’aigua que a més a més s’atura una bona estona sense apagar el motor i, tot i que aquest dia ens ho van estalviar, dia sí dia no a les 8 h en punt del matí passa el camió de recollida de vidre que, en el moment d’abocar-lo al camió, fa un terrabasta­ll que si estàs adormit la taquicàrdi­a que t’agafa de l’ensurt és de metge d’urgències.

Està molt bé que l’Ajuntament vetlli i multi la fressa que fan els altres, però agrairem que també s’apliqui les normes ell mateix i deixi dormir els veïns. MONTSERRAT BOLDÚ Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain