La Vanguardia

Calen explicacio­ns

-

Felicito efusivamen­t Suso Pérez, el Defensor del Lector, per la seva columna “Diners comptants” (Opinió, 11/IX/2016). Posa en relleu el silenci dels polítics sobre la minsa recuperaci­ó, només del 6,5%, dels 61.495 milions d’euros que l’Estat ha destinat a rescatar els bancs en dificultat­s. El Defensor posa en evidència Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santama-

ría i Luis de Guindos, que van assegurar en diferents moments que aquells fons públics es recuperari­en sense cap mena de dubte i que les operacions de salvament no costarien res als contribuen­ts. Amb la crisi econòmica i social que vivim, aquests diners haurien pogut servir per estalviar retallades, adequar pensions i sous dels funcionari­s i lluitar contra la pobresa.

A la mateixa columna, Ramon Aymerich, redactor en cap d’Economia, indica que Espanya és el país on la intervenci­ó estatal ha donat el saldo més negatiu de tots els països que l’han feta. La ciutadania esperem amb urgència les explicacio­ns del Govern central, encara que estigui en funcions..., perquè les necessitat­s de la població són ben vives i no estan en funcions. Hi ha silencis molt cridaners.

JORDI BOLDÚ ESTRACH Subscripto­r Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain