La Vanguardia

Ajuntament de Castelldef­els

-

EDICTE

El Ple de l’Ajuntament, en sessió de data 22 de desembre de 2016, adoptà l’acord següent:

Primer.- Aprovar inicialmen­t l’Ordenança Reguladora del Soroll i les vibracions de Castelldef­els.

Segon.- Sotmetre a informació pública el present acord, mitjançant la inserció dels anuncis correspone­nts al "Butlletí Oficial de la Província", al "Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya", a un diari de màxima difusió i al tauler d’edictes de l’Ajuntament, durant el termini de trenta dies, a fi que es pugin presentar al·legacions, reclamacio­ns o suggerimen­ts. El termini d’informació pública començarà a comptar des de l’endemà de la darrera de les publicacio­ns oficials esmentades.

Tercer.- Disposar que, si no es formula cap al·legació, reclamació o suggerimen­t durant el termini d’informació pública, l’Ordenança s’entendrà aprovada definitiva­ment, fet que serà constatat mitjançant certificac­ió del secretari general.

Quart.- Un cop aprovada definitiva­ment, publicar el seu text íntegre en el Tauler d’Anuncis de la Casa Consistori­al i en el "Butlletí Oficial de la Província", i inserir-ne una referència en el "Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya", en compliment del que disposen l’article 70.2 de la Llei 7/1995, reguladora de les Bases de Règim Local i l’article 178.2. del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

Cinquè.- La vigència de l'Ordenança s'iniciarà un cop hagi transcorre­gut el termini de quinze dies a què es refereix l’article 65.2 de la Llei 7/1985 (a comptar des de l’endemà de la comunicaci­ó de l’acord d’aprovació definitiva a l’Administra­ció de l’Estat i a la de la Generalita­t de Catalunya, juntament amb la còpia íntegra i fefaent del text normatiu) i, en tot cas, després de haver-se publicat el seu text íntegre en el "Butlletí Oficial de la Província".

Sisè.- Donar trasllat de l’acord a les diferents Àrees de l’Ajuntament, per al seu coneixemen­t i als efectes correspone­nts.

L’anterior acord és un acte de tràmit contra el qual no es pot interposar cap tipus de recurs sense perjudici dels que siguin procedents interposar contra la resolució definitiva què, al seu cas es pugui adoptar. No obstant, es podran presentar les al.legacions que considerin convenient­s als seus interessos.

Castelldef­els, 28 de desembre de 2016. – L’al caldessa, Candela López Tagliafico.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain