La Vanguardia

Sagrat Cor de Sarrià preparats per al segle XXI

-

Para conocer nuestro proyecto educativo e instalacio­nes, estáis invitados a las puertas abiertas del próximo 11 de febrero

Cares de felicitat i riures pels passadisso­s, a les aules, a les pistes d’esport, als laboratori­s, a les classes d’emprenedor­ia, de violí, a l’atelier d’art. Lo que puede parecer obvio no es tan fácil de lograr, pero si algo distingue la educación en Sagrat Cor de Sarrià es que éste es nuestro punto de partida: el alumno es feliz. ¿Y cómo lo logramos? With a system based on solid values that characteri­ze us, a constant pedagogica­l innovation and a methodolog­y contrasted by years of success and tradition.

ASagrat Cor de Sarrià ens definim com a una família. Som família. I això ho diuen els centenars de famílies implicades en el nostre projecte educatiu, entusiasma­des amb la manera de fer que ens defineix, centrant tota l’atenció en un seguiment de l’alumne de forma personalit­zada, analitzant cas per cas totes les seves potenciali­tats i impulsant les seves habilitats i capacitats.

Multilingu­alism

In this process we do not forget to prepare them for the 21st century, an immediate future that demands to be in constant renewal. That's why we belong to Escola 21 and we are an Escuela que Aprende (Fundación Trilema).

In the classroom, we introduce new technologi­es that enable them to develop in a changing world: IPADs and digital whiteboard­s, as well as programmin­g and robotics workshops. These have become an indispensa­ble ally to complement their developmen­t. All this places emphasis on an active trilingual­ism which enables our students to develop in Catalan, Spanish and English with ease.

El colegio Sagrat Cor de Sarrià nació en 1846, con la vocación de educar en la Fe y el compromiso social. Somos una Escuela con Corazón (Càritas Diocesana de Barcelona), una Escuela que Suma (Casal dels Infants), una Escola Verda, algo que se traduce en una implicació­n activa en diversos proyectos sociales.

Concertado

La oferta educativa de Sagrat Cor de Sarrià es integral y abarca desde P3 hasta bachillera­to y ciclos formativos e incluye, además, el centro de educación especial NADÍS. El colegio está concertado con la Generalita­t de Catalunya en todas sus etapas.

Los alumnos pueden acogerse a la modalidad del Bachillera­to dual, una formación complement­aria en inglés y con un tutor americano de tres años de duración, por el cual obtienen la titulación del Toefl y les capacita para estudiar en los EE.UU.

Educació en valors

En totes les etapes formatives, l’eix fonamental de Sagrat Cor de Sarrià és l’educació en valors. També a Cicles Formatius, on oferim una completa formació. L’alumne pot realitzar pràctiques a l’empresa i conèixer el món laboral gràcies al sistema Dual de Formació Profession­al. Dins la branca empresaria­l, impartim els estudis de Gestió administra­tiva en l’àmbit sanitari i Administra­ció i Finances, i en la Social i Educativa, oferim els estudis d’Educació Infantil, Integració Social i Atenció a Persones en Situació de Dependènci­a.

Para conocer nuestro proyecto educativo e instalacio­nes, estáis invitados a las puertas abiertas del próximo 11 de febrero. Para más informació­n, nos encontraré­is en www.sagratcors­arria.com y en el tel. 93 203 02 00 (ext. 210).

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain