La Vanguardia

COL•LEGI CLOSA

El Col·legi Closa és una escola concertada de Barcelona, arrelada a Nou Barris i a Sant Andreu amb més de 40 anys dedicats a l’ensenyamen­t i amb una experiènci­a de més de 3000 alumnes que han passat per les nostres aules.

-

Tenim el compromís de formar persones educant en valors com la constància, l’esforç, la responsabi­litat, l’esperit de superació, el respecte, el diàleg i els valors ètics perque, en acabar els seus estudis, siguin capaços de fer front als reptes que el món els plantejarà a nivell cultural i tecnològic.

El desenvolup­ament i la formació integral de l’infant a partir de les seves necessitat­s a nivell individual i de grup i el seguiment, conjuntame­nt amb les famílies, afavoreixe­n l’assoliment de les capacitats i habilitats necessàrie­s.

Els canvis legislatiu­s, normatius i de noves tendèncias han estat un repte important per a nosaltres que, amb el principal objectiu de l’educació Integral dels nens i nenes, hem organitzat el nostre Projecte educatiu basat en 6 pilars fonamental­s que complement­en els coneixemen­ts dels infants i els ajuden a créixer globalment.

L’aprenentat­ge multilingü­e

no consisteix únicament en aprendre el català, el castellà i la llengua anglesa des dels 3 anys, i després la llengua francesa i el xinès, sinó en treballar l’expressió en tots els seus àmbits. Que els alumnes, a més d’assolir un bon nivell en les competènci­es lingüístiq­ues previstes en el nostre projecte educatiu d’obtenir els títols oficials de Cambridge, en gaudeixin i realitzin activitats on puguin ser coneixedor­s de la seva importànci­a i utilitat. El nostre interès és que tots siguin capaços de comunicar-se en diferents llengües i això els faciliti l’accés al món laboral.

La pràctica esportiva juga un paper important dins del nostre Projecte Educatiu ja que ens permet treballar una sèrie de valors i convivènci­a fora de l’entorn de les aules i amb una dinàmica d’aprenentat­ge totalment diferent.

L’ensenyamen­t i l’aprenentat­ge ha d’anar d’acord amb el temps actual i les noves tecnologie­s, per això fomentem les TIC, la utilitzaci­ó de tablets, pissarres digitals, ordinadors amb diferents programes i els tallers de robòtica, com a mitjà d’aprenentat­ge i d’ajut per als mestres dins l’aula, i com a formació integral en aquest àmbit.

Aspectes com el teatre

i l’expressió oral afavoreixe­n que els alumnes sàpiguen comunicar-se, ja sigui mitjançant una pràctica específica, o més lúdica com ara uns tallers de màgia. La música i la dansa són un altres tipus d’expressió que faciliten la convivènci­a entre els alumnes, tot gaudint-ne. Totes les nostres sortides culturals ja siguin en el nostre entorn més proper o a l’estranger, estan orientades a complement­ar els seus coneixemen­ts i, al mateix temps, relacionar-se amb els seus companys i mestres en situacions diferentes.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain