La Vanguardia

Ensenyem a pensar des del cor

La Fundació Educativa ACI – Col·legi Shalom és un centre concertat per la Generalita­t de Catalunya amb una trajectòri­a de més de cent anys, ubicat al cor de la ciutat de Barcelona, Rambla de Catalunya 83, on s’imparteixe­n tots els nivells educatius des de

- Rbla. Catalunya 83, de Barcelona www.escolashal­om.com

Atenció individual­itzada amb un equip docent implicat i accessible

Al Col·legi es prioritza l’atenció a l’alumne, protagonis­ta de la nostra feina. Amb un tracte familiar i proper se l’acompanya en el seu procés d’ensenyamen­t i aprenentat­ge. Un equip docent implicat en

la seva feina i accessible a l’alumnat i a les seves famílies.

Projecte plurilingü­e

Es prioritza l’aprenentat­ge de l’Anglès en diferents matèries i activitats, es realitzen intercanvi­s i estades a l’estranger, i també s’aprèn el Francès com a segona llengua estrangera. Oferim el Batxillera­t Internacio­nal.

Innovació educativa

L’escola treballa fent ús de les noves metodologi­es, els treballs per projectes, el treball des de les intel·ligències múltiples, el treball cooperatiu, robòtica, entre d’altres.

També es fa ús de les noves tecnologie­s, de l'ordinador per a l'alumne/a, les pissarres, llibres i materials digitals a totes les aules, tablets, snappets...

Compromeso­s amb les necessitat­s socials

Una escola cristiana catòlica en la qual vivim els valors de l’evangeli fent vida el missatge de Jesús.

Es fomenta la participac­ió en campanyes solidàries, cada curs es treballa un Projecte de la Fundació Proacis, els alumnes realitzen tasques de voluntaria­t, es col·labora amb la Marató de TV3 i d’altres entitats.

L’escola participa en el projecte d’escoles + sostenible­s conscienci­ant a tota la comunitat educativa de la necessitat de tenir cura del nostre entorn i de la natura.

Participac­ió i implicació de les famílies

Una escola on les famílies tenen un paper molt actiu. Organitzen campanyes, concerts, shows solidaris...

Una escola que potencia l’aprenentat­ge artístic, el teatre, la música i els esports

L’alumnat participa en moltes activitats que volen fomentar els aprenentat­ges artístics, com els concerts de Nadal, els musicals, les obres de teatre, els certàmens literaris, les lligues de debat. El curs passat la nostra escola es va proclamar campiona del concurs de debat organitzat per la Universita­t de Barcelona. També l’àmbit esportiu es potencia amb diferents equips que participen en les competicio­ns escolars.

I amb uns bons resultats acadèmics

Els nostres alumnes superen amb èxit les diferents proves externes, també la Selectivit­at, i surten amb una bona preparació acadèmica i humana per afrontar nous reptes.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain