La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

ÀREA D’ECOLOGIA, URBANISME I MOBILITAT ANUNCI D’INFORMACIÓ PÚBLICA Exp. núm.: 16PL16438 La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, en sessió celebrada el 18 de gener de 2017, ha adoptat el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'article 66.3 de la Carta Municipal de Barcelona, la Modificaci­ó del Pla General Metropolit­à en l’àmbit de Can Batlló- Magòria , d’iniciativa municipal, i exposar-lo al públic el termini d’un mes.

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’article 23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajunta ment.barcelona.cat/ecologiaur­bana, a l’apartar d’Informació Urbanístic­a, clicant “Cita prèvia per a informació presencial”).

Per tal de donar compliment al punt 2 del citat article 23, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se en l’esmentat lloc web dins de l’apartat d’Informació Urbanístic­a, accedint al Cercador de Planejamen­t, Qualificac­ions i Convenis.

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al•legacions que considereu pertinents.

Barcelona, 1 de febrer de 2017. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain