La Vanguardia

La carrera de Guerra

-

Alfonso Guerra repapieja quan s’atreveix a dir que els independen­tistes catalans són uns franquiste­s, corruptes i delinqüent­s. La seva vida política i social plena d’escàndols és un indicador prou clar per etiquetar-lo d’eixelebrat. Va passar per la política, però la política no va passar per ell.

En aquest món de la discòrdia, de la incompetèn­cia i dels desacords, la política espanyola és discordant quan aquest senyor com a polític i diputat no va deixar cap empremta positiva fora d’expression­s i paraules impròpies d’un home que va ser vicepresid­ent del govern amb frases com: “Nos hemos cepillado el Estatut”.

Els seus amics i companys de files diuen que es va caracterit­zar més per ofendre, desqualifi­car i insultar que per treballar pel país. Trenta-cinc anys escalfant cadira sumen tota una vida laboral. El que pugui dir dels independen­tistes, venint de qui ve, no té cap tipus de valor ni credibilit­at.

Demanar que s’apliqui l’article 155 és el mateix que es feia en els anys del franquisme aplicant l’estat d’excepció, cosa que el senyor Guerra té molt present com a fill i hereu dels que van governar Espanya durant quasi 40 anys de dictadura franquista.

PERE MANUEL GIRALT PRAT

Sant Just Desvern

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain