La Vanguardia

Ajuntament de Mataró

-

ANUNCI

La Junta de Govern Local de data 3 de juliol de 2017, ha resolt amb el quòrum exigit per la llei, els següents acords.

“Primer.- Iniciar els estudis i treballs necessaris per la Modificaci­ó puntual segona del Pla especial d’usos recreatius en la modalitat de musicals, en els àmbits dels polígons industrial­s.

Segon.- Suspendre, en els àmbits dels polígons industrial­s, durant els estudis i com a màxim per un any, l’atorgament de llicències, comunicaci­ons prèvies o altres autoritzac­ions municipals per a obres i activitats que comportin la implantaci­ó o ampliacion­s d’ usos recreatius en la modalitat de musicals.”

Per aquest motiu s’inicia un període d’informació pública d’un mes, des del dia següent al de la publicació del present anunci al "BOP". La publicació íntegra de l’acord, es pot consultar a www.mataro.cat, a l’apartat Seu electrònic­a al taulell d’edictes durant el seu període d’exposició.

L’expedient és a disposició de qualsevol interessat, al Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament, (c. de Pablo Iglesias, 63, 2n) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Contra el punt segon de la present resolució que posa fi a la via administra­tiva podreu interposar els següents recursos:

- Recurs de reposició, amb caràcter potestatiu, previ al recurs contenciós-administra­tiu, davant del mateix òrgan que ha dictat l’acte, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la recepció de la present notificaci­ó.

- O bé, directamen­t recurs al Tribunal Superior de Justícia, en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la recepció de la present notificaci­ó, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

No obstant això, podreu interposar-ne qualsevol altre si ho considereu convenient.

Mataró, el 3 de juliol de 2017. – Regidora Delegada dels Serveis d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibil­itat i Habitatge, Núria Calpe i Marquet.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain