La Vanguardia

Estic feta un embolic

-

Davant dels esdevenime­nts que visc penso que, encara que mai no he estat independen­tista, fa tres anys vaig decidir que no puc viure en un Estat on els catalans són maltractat­s pel Govern espanyol i ara vull marxar d’un Estat que diu que m’estima però en realitat em necessita pel que li dono.

Estic feta un embolic perquè no m’agrada el que han fet els meus governants al Parlament de Catalunya, perquè no em va agradar la polititzac­ió del 17-A i perquè tinc dubtes. Un d’ells és que jo sóc una petita empresària que no té problemes en si som o no de la UE, però sí en com he de pagar els meus impostos, si he de pagar a l’Estat espanyol o a l’Estat català. Si he de pagar als dos, seria el meu enfonsamen­t empresaria­l. Uns em diuen que no passaria res i els altres que incompliri­a la llei i pagaria amb recàrrec. Què em dieu?

Estic feta un embolic perquè no em deixen votar, perquè per més que ho penso no aconseguei­xo comprendre els motius del Govern espanyol. Votaré sí o no, en blanc o nul, però he de votar. És el meu dret. I com que és el meu dret hi aniré.

M. CINTA MARIN GALINDO Subscripto­ra Castelldef­els

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain