La Vanguardia

Selecció d'una àmplia oferta

-

El Directori de Màsters que publiquen els diaris La Vanguardia i El Punt Avui és un recull d’una selecció dels màsters que s’impartiran el curs que comença a les universita­ts, escoles o centres formatius tant públics com privats amb seu a Catalunya.

Com en edicions anteriors, es tracta d’una selecció de l’oferta actual, que és tan extensa que és impossible incloure-la en la seva totalitat per motius d’espai. A l'hora de fer la selecció dels màsters a publicar, s'intenta que aquesta sigui una representa­ció de l’àmplia oferta formativa especialit­zada que ofereixen avui els centres públics i privats.

Per facilitar la cerca al lector, els màsters estan dividits en dos blocs: els oficials i els propis; la segona divisió fa referència a l’àmbit al qual pertanyen –Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials, Humanitats, Tècnics, i Arts i Creació– i en darrer lloc hi ha una tercera divisió que els classifica segons diferents subàmbits.

De cada màster s’ofereix informació de quin o quins centres l’impulsen (i en el cas que es realitzi de forma coordinada per més d’una universita­t, davant del títol s’especifica que és Interunive­rsitari). També es faciliten les dades bàsiques perquè el lector interessat pugui buscar més informació (com el telèfon, el correu electrònic i la pàgina web del centre que l'imparteix o l'específica del màster).

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain