La Vanguardia

Trist espectacle

-

Estic esglaiada! Els ànims dels uns i dels altres estan molt i molt alterats. Estem vivint una escalada d’accions inèdites. S’ha perdut totalment el respecte entre els uns i els altres.

Els d’aquí, mantenella i no enmendalla; els d’allà, amb les lleis i la intocable Constituci­ó. Ens despertem cada dia amb una acció prou forassenya­da que fa créixer el foc de l’independen­tisme. Estem assistint a un espectacle que la història jutjarà no crec que amb gaire benevolènc­ia.

Com s’ha pogut arribar a aquesta situació de trencament entre el Govern català i l’espanyol? I el que és pitjor, de trencament de la mateixa societat catalana. Com s’arreglarà tot plegat? Com pot ser que un fet polític que requereix fer política de veritat s’hagi deixat transforma­r en un no parar de cops de llei i de respostes cada dia més agosarades?

No soc independen­tista, però de veritat que no ens mereixem tots aquests que es diuen polítics, que están demostrant –aquí i allà– que són uns ineptes en el veritable camí de la política.

Senyors d’aquí i d’allà, per què no paren unes hores, compten fins a 10 vegades 10 i seuen a parlar? Parlar vol dir dialogar. Dialogar vol dir arribar a un acord. Arribar a un acord vol dir cedir una mica per aquí i una mica per allà.

Pel bé de tothom cal aturar aquesta bogeria.

MERCÈ CUCURNY

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain