La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

GERÈNCIA D’ECOLOGIA, URBANISME I MOBILITAT

La Comissió de Govern, en sessió de data 3 de novembre de 2017, ha adoptat l’acord següent:

“(17SD0320P) Primer.- Aprovar inicialmen­t el Projecte d’urbanitzac­ió del carrer Pujades, 428448 de Barcelona promogut per Fernando Poo Mar, SL per a la cessió d’un total de 3.137,57 m2 d’espais lliures de conformita­t amb allò establert en el planejamen­t vigent que s’executa (Pla de Millora Urbana de la finca situada al carrer Pujades, núm.428-448 de Barcelona, aprovat definitiva­ment el 25 de juliol de 2014) per un import de 422.650,64 euros (21% del valor afegit inclòs) d’acord amb les condicions que consten a l’informe de conformita­t tècnica (ITP) de data 22 de setembre de 2017 amb classifica­ció B, que consta a l’expedient i que es dóna per reproduït, de conformita­t amb l’article 235.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya.

Segon.- Sotmetre’l a informació pública durant un termini d’un mes, a comptar a partir del dia següent al de la seva publicació al "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" ("BOPB") i en un diari dels de més circulació de Catalunya, termini durant el qual es podrà examinar i formular-hi les al·legacions pertinents.

Tercer.- Determinar que un cop transcorre­gut el termini d’informe pública si no s’han presentat al·legacions en contra, el mateix s’entendrà aprovat definitiva­ment sense la necessitat d’adoptar.se un nou acord d’aprovació definitiva.

Quart.- Notificar-lo als interessat­s en aquest procedimen­t.

Cinquè.- Donar-ne compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.”

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Depar tament d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajunta ment.barcelona.cat/ecologiaur­bana, a l'apartat d'Informació Urbanístic­a, clicant "Cita prèvia per a informació presencial").

Barcelona, 14 de novembre de 2017. – Natàlia Amorós i Bosch. Secretària Delegada d’Urbanisme (P.D.16/10/2015).

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain