La Vanguardia

Escola Augusta Una gran escola petita

L'Escola Augusta és un centre concertat d'una línia des de P3 fins a Batxillera­t, situat entre el Turó Parc i Galvany, en un entorn privilegia­t de Barcelona i amb una llarga tradició al barri.

- www.escola-augusta.com

El projecte educatiu de l'Escola es fonamenta tant en la formació acadèmica com en la formació humana dels seus alumnes per tal d'optimitzar les seves habilitats i capacitats en el treball individual i col·lectiu.

El projecte es desenvolup­a en tres pilars

- Som una gran escola petita El fet que sigui una escola d'una línia permet que tots els alumnes tinguin un tracte individual i personalit­zat. Aquest entorn fa que els nois i noies fàcilment es socialitzi­n i sigui més senzilla la interrelac­ió entre ells i això també permet la proximitat amb els docents. L'Escola facilita la conciliaci­ó familiar, ja que poden cursar totes les etapes escolars sense haver de canviar de centre. A l'Escola Augusta hi ha projectes socials que es duen a terme de forma activa durant tota l'escolaritz­ació, com és el cas del projecte de convivènci­a amb el centre cívic Can Castelló, amb el qual es realitza un intercanvi intergener­acional amb la finalitat d'establir un vincle de respecte i amistat vers la gent gran. L'Escola també col•labora amb la Fundació Vicente Ferrer a més de participar en campanyes com la del Banc dels Aliments de Barcelona, UNICEF, etc.

- Much more than just English A l'escola Augusta considerem l'anglès com un dels nostres elements de valor, potenciant des de P3 la comunicaci­ó oral. Treballem la llengua anglesa de manera transversa­l, dinàmica i integrador­a, convertint-la en una llengua vehicular d'aprenentat­ge. Disposem de monitors nadius a la franja del migdia per continuar la immersió lingüístic­a. L'aplicació d'aquestes metodologi­es dóna com a resultat un elevat nivell d'anglès tant oral com escrit, per aquest motiu donem la possibilit­at d'obtenir els títols oficials de FIRST i ADVANCE.

- Pedagogia Viva A partir de l'interès i la motivació natural per aprendre dels infants es treballa la reflexió, la informació i el coneixemen­t. L'escola utilitza metodologi­es innovadore­s adaptades a la societat actual: racons, projectes d’experiment­ació, projectes de recerca i treball cooperatiu, per desenvolup­ar activitats a través de la imaginació utilizant diferentes materials i eines per promociona­r bases de coneixemen­t científic.

A l'Educació Infantil treballem respectant el nivell maduratiu de l'infant: observant, manipulant i experiment­ant amb els diferents elements i materials que formen l'entorn natural del nen.

A l'Educació Primària i Secundària, s'inicien projectes d'investigac­ió a diferents assignatur­es, on l'alumne /a a través del treball cooperatiu, fa recerca o organitzac­ió de continguts curricular­s, fa experiment­s científics i presentaci­ons orals a l'aula sobre les seves recerques.

 ??  ?? Jornada de Portes Obertes: dimarts 20 de febrer de 2018 a les 18h
Jornada de Portes Obertes: dimarts 20 de febrer de 2018 a les 18h
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain